Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Oldtimer werkplaats/Club zoekt weer leden

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Oldtimer werkplaats/Club zoekt weer leden

  De Gooische Oldtimer Vereniging, waar ik lid ben, zoekt weer nieuwe leden. De club concentreert zich rond een werkplaats in Soest, en wij zijn dus meer sleutelaars dan poetsers. Zoek je een plek om je klassieker te onderhouden of heb je een rijdend project dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook. Hebben wij in de werkplaats plek voor 2 a 3 autos waaraan voor langere termijn gewerkt kan worden. Je krijgt een sleutel van de loods zodat je in en uit kan wanneer je wil, uiteraard rekening houdend met omwonenden.

  Bij ons kun je naar hartelust lassen, solderen, stralen, ontvetten, uitdeuken, banden omleggen en balanceren, restaureren en we hebben oa beschikking over een brug, auto ambulance (dubbelassige kar), motortakel, metrisch/engels en lucht/electrisch gereedschap etc. Voor de contributie hoef je het niet te laten, die bedraagt 21 euro per maand.

  We hebben een website (www.gooischeoldtimervereniging.nl), maar als je interesse hebt nodigen we je liever uit om eens kennis te komen maken op een clubavond op woensdag. We houden als grens ongeveer autos tot bouwjaar 1980 aan, maar voor ons is het vooral belangrijk dat we geen garagebedrijf worden, we proberen vooral liefhebbers aan te trekken in plaats van mensen die een young/oldtimer als goedkoop alternatief zien.

  Voor meer informatie: stuur me een pb.

  groet,
  Tim

 • #2
  Tja, de Ferrari is van 1992... de mazda is van 1992... de Lotus van 2003 en de 308 van 2014...
  De bertone is in opslag en nooit stuk :-P

  leuke club zo te lezen, dat zie je nog maar weinig!

  Comment

  Working...
  X