Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Rallymonteurs gezocht

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Rallymonteurs gezocht

  Geachte heer/mevrouw,

  Als RallyTeam Brabant zijn wij op zoek naar vrijwillige monteurs voor reparatie en onderhoud aan onze rallyauto’s.

  Stichting RallyTeam Brabant:
  RTB is in 2008 opgericht ter om deel te nemen aan de rallysport in Europa. Binnen de stichting wordt er in 2009 deelgenomen aan het Nederlands Rallykampioenschap met 2 auto’s. Om deze 2 auto’s te kunnen laten deelnemen aan de evenementen is er een groot team actief die zorg dragen voor onderhoud en reparatie van de rallyauto’s, catering voor het hele team, public relations, logistiek etc. etc.

  1ste bestuurders:
  Jacco Hartogh is bestuurder van de Opel Astra welke uitkomt in groep H11 en Antoine van Ballegooijen bestuurd de Ford Focus A7.
  Jacco is mede-eigenaar van de autotuning shop StreetXclusivE in EDE en werkt daarnaast als huismeester bij een grote logistieke dienstverlener. Hij verhuist binnen kort naar Etten-Leur en is met zijn Opel Astra een snelle en ook constante deelnemer in zijn klasse: H11.
  De Nuenense Antoine van Ballegooijen is eigenaar van een bedrijf in slagbomen en parkeersystemen. Als bestuurder van de Focus heeft hij laten zien alle evenementen in Nederland uit te kunnen rijden maar nu wordt de aandacht toch ook op de snelheid gefocust.

  Auto’s:
  De Opel Astra heeft altijd gereden in het groep N klassement. Dit wil zeggen dat het in basis nog steeds een standaard auto betreft. In verband met de leeftijd zijn dit jaar de Opel Astra’s van zowel de groep N3 als de groep A7 (opgevoerd en gemodificeerd) samen in groep H11 onder gebracht. Dit betekent dat Jacco auto’s in zijn klasse heeft die theoretisch veel sneller zijn…….
  Antoine heeft het vorige seizoen gereden in een Ford Focus (mk1) in de cup-setting zo die destijds in de rally debuteerde. Dit wil zeggen dat er een standaard motor en standaard versnellingsbak in gemonteerd was. Begin dit jaar is de auto omgebouwd waarbij een volledig nieuwe opgevoerde motor met sequentiële 6-versnellingsbak gemonteerd zijn. Tijdens de ELE-rally zijn er de eerste meters mee gereden en zijn er de kinderziektes uit gekomen.

  Gezocht:
  Om onze auto’s aan de start te krijgen bij de rally’s hebben we vrijwillige monteurs nodig. We zoeken daarom zelfstandige autoliefhebbers met technische vaardigheden die op woensdag avonden en zaterdagen EN op de rallyevenementen willen komen sleutelen aan onze rallyauto’s en servicetruck. Omdat we met de werkplaats gevestigd zijn in Helmond zoeken wij Brabanders en Limburgers die het leuk vinden om mee te helpen.
  Een vrijwilligersverzekering is geregeld en tijdens de evenementen hebben we eten, drinken en slaapgelegenheid voor je geregeld.
  Heb je interesse, kijk dan op www.rallyteambrabant.nl of kom op een woensdagavond naar onze sleutelhal: Hooibeemd 1D te Helmond
Working...
X