Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

www.mister-auto.nl

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Ik kocht er ook wel eens.. komt helemaal uit Berlijn of zo en duurt me te lang.. (kwaliteit was ok).
  Ik koop nu weer bij Primaparts in N'gein en dat is wel humor want ik sta daar bekend als Alfaman :-P ... krijg leuk korting maar het is wel iets duurder..
  voordeel is dat ik het kan afhalen .. desnoods een dag wachten maar zelden meer.. en ik kan het probleemloos terugbrengen.
  Ik bestel specifieke dingen online in NL liefst.. als ik geen haast heb zoek ik wat meer naar aanbiedingen, maar gevoelsmatig koop ik minimaal in het buitenland.. vooral vanwege ruilen.. en dus kijk ik ook naar het absolute bedrag..is dat te hoog dan sowieso in NL.
  Ik merk dat ik ook bij Alfaspecifieke zaken toch makkelijk (als je het vraagt) wat korting krijgt

  Comment


  • Ach ik heb de tijd, het is toch niet voor m'n daily.
   De centen zijn inmiddels terug, maar gewoon jammer dat hun voorraad niet op orde is.

   Comment


   • Ik probeer Bosch Iridium bougies te vinden via de Europese site van Bosch, maar zie ze er niet tussen staan. Kijk ik nou verkeerd? Hulp is welkom. Het is een Chevrolet Tahoe 5.3 uit 2007.
    8.2 met supercharger?

    Comment


    • Is dat niet de Bosch 9602 ??
     Veritatis simplex oratio est

     Comment


     • In Europa en VS worden verschillende nummers gebruikt. De Europese nummers bestaan uit meer dan vier cijfers. Op de onderdelen sites zie je verschillende nummers van Bosch voor dezelfde auto. Daarom probeer ik hem te vinden op de originele Bosch Europa site.
      8.2 met supercharger?

      Comment


      • HR8LII33U

       Deze staan bij Winparts in het assortiment ;)
       Veritatis simplex oratio est

       Comment


       • Of het de goede zijn weet ik niet. Ik heb ze toch maar weer uit de VS besteld. Donderdag zou de bestelling binnen moeten zijn.
        8.2 met supercharger?

        Comment


        • Dat ging snel! Ik kreeg een berichtje dat het al binnen is. Daar kan een mister auto of autodoc niet tegenop qua snelheid.
         8.2 met supercharger?

         Comment


         • Momenteel even aan het kijken voor een nieuwe dynamo voor de Volvo V70 2.4 140PK uit 2001 van mijn broer die ik wellicht ga overnemen.

          Even wat prijsopgaves opgevraagd bij (Volvo) specialisten en die komen op zo'n 2 uur werk en kosten voor een nieuwe dynamo van € 275,- ex. BTW. Vooral de prijs van de dynamo is best wel gortig en ben zelf eens gaan kijken online....via Skandix.de gekeken naar het onderdeel nummer en zo op een lijstje nummers uitgekomen (36050262, 12.201.195, 9042840, 8676498, 437610, 0986042840, 210528A), deze levert na invoer bij mister-auto € 175,- inc. BTW op voor een 140A Cevam dynamo (https://www.mister-auto.nl/dynamo/cevam/4836/) en € 25 meer voor een Bosch versie. En dat is nog zonder 20% korting t/m zondag.

          Where's the catch vraag ik mij dan af? Zit het in de specialist die nog € 130-150 extra wil verdienen aan de onderdelen? Of zit ik naar de verkeerde dynamo's te kijken?

          Comment


          • Dat vroeg ik mij vandaag ook af. 4 van de 6 injectoren van de BMW X5 waren stuk, BMW vroeg er 475 per stuk voor en Stokking 250. Dat zijn dus dezelfde nieuwe Bosch injectoren.

           Comment


           • Vaak kan de specialist het via zijn kanalen gewoon niet goedkoper krijgen.
            __________

            2006 AR 159 SW 1.9 JTDm
            1984 Saab 900 Turbo T8
            1981 Mercedes RMB 207D
            1974 Citroen 2CV 0.6

            Comment


            • Is bekend gegeven, meerdere malen grote verschillen gezien bij identieke onderdelen.
             Vele jaren geleden was bij mijn toenmalige NSX de aircocompressor kapot, bij de dealer ca 1200Evoor de compressor en ca 300E voor de elektromagnetische koppeling... ex montage (stond gewoon merk+ onderdeelnrs van producent op).
             Bij een aircospecialist exact dezelfde compressor incl koppeling voor 395E zelfde onderdeel nrs, 100% identiek en in merk doos producent, ik was blij..

             Zelfde geldt soms voor "originele" automerk onderdelen: bijv een accu bij Mercedes met Mercedes sterretje erop, staat ergens beetje verstopt: made by Varta
             Exact dezelfde accu van Varta met 100% zelfde specs bij een accuspecialist kost bijna de helft
             En toch zijn er mensen die dit wetend, bewust duur bij de dealer met merkje kopen want: mijn auto moet 100% origineel zijn, alles van de dealer... vind ik verbijsterend, maar goed, moeten ze zelf weten..
             Last edited by RenéNSX; 04-09-19, 08:12.

             Comment


             • Ik bestelde altijd BMW onderdelen bij Kimbeck in Eggenfelden( vlakbij Oostenrijk :) ), scheelde honderden euro vgl met NL.
              Keurig verpakt, originele schijven, blokken, sensoren, lagers etc. Verzendkosten €25,-
              Het was volgens Jan de Jong de Nederlandse inkoopprijs die ze rekenden. ;)
              Veritatis simplex oratio est

              Comment

              Working...
              X