Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Racing days genk (b)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Racing days genk (b)

  15-16 november a.s. worden voor de 3e keer de Racing Days georganiseerd.

  Dit jaar ook weer in de Limburghallen in het Belgische Genk, alleen nu nog groter. Gezien de grote belangstelling wordt de grote hal, die vorig jaar als Action-Arena dienst deed, nu gevuld met standhouders en 'motorsport-voertuigen.

  Voor deze beurs zijn we op zoek naar nog meer standhouders, maar voornamelijk nog naar eigenaren van race/rally/rallycross/autocross/speedway autos, cross-karts, karts, enz, die met hun voertuigen of eventueel hun hele team, aan deze beurs willen meewerken. Dus heeft u een of meerdere nette en representieve auto’s die niet zouden misstaan op zo’n beurs, meld u dan aan !

  Net als vorig jaar zal de beurs zowel op zaterdag en zondag open zijn. Beiden dagen zijn er diverse optredens, shows en demonstraties op diverse locaties binnen en buiten de Limburg hallen.
  Ook dit jaar weer een live-action-arena, waar verschillende rijders uit allerlei takken van motorsport hun kunsten vertonen.

  Natuurlijk is er ook weer een Miss Racing Days.....

  Er zijn diverse mogelijkheden, van het uitsluitend tentoonstellen van jullie auto’s tot het exploiteren van een stand aldaar.

  Info over de beurs zelf of om in te schrijven ;


  Mensen, die hun klassieke/historische auto willen tonen kunnen kontakt op nemen met mij, er komt een complete hal met hoofdzakelijk 25+ jaar oude auto's, zowel nette sportieve auto's als (al dan niet voormalige) competitie auto's.

  axirally at planet punt nl.

  mvg Leon

 • #2
  hi leon

  ben erbij, de veldmannetjes hadden me al gevraagd. Het kan zijn dat de kohlmus dan al opgehaald is(verkocht!), als hij er nog is gaat die mee, en anders alleen de goggo!
  groetjes
  arno

  Comment


  • #3
   Wim had me gevraagd om een hele hal te vullen met klassieke/historische (wedstrijd) auto's, vandaar.....
   Lukt aardig, moet ik zeggen.

   Kohlmus verkocht ? Dan regel je toch gewoon wat TT- en TTSjes :)

   Comment

   Working...
   X
   😀
   🥰
   🤢
   😎
   😡
   👍
   👎