Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

British Car Festival/British Autojumble W'wijk

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • British Car Festival/British Autojumble W'wijk

  In het anders zo rustige en rustieke Cromvoirt, gelegen onder de rook van ‘s-Hertogenbosch in het Brabantse landschap, wordt op 6 en 7 Juni een mooi British Car Festival georganiseerd. Dt festival staat in het teken van British cars en kitcars.


  2 dagen lang zal Cromvoirt bol staan van activiteiten rondom deze auto’s. Ook zal de omgeving verkend worden middels het rijden van een mooie tourtocht door het Brabantse landschap.


  Vanuit Engeland komen de leden van Robin Hood Valley over om een weekend lang deel te nemen aan dit festival.


  Het Festival zal op vrijdag starten met een Meet en Greet, waarna op zaterdag het festival losbarst met een markt en diverse evenementen, zoals workshops, films en verhalen met muziek en entertainment. Deze markt zal in de typische Brabantse gemoedelijkheid gaan plaatsvinden. Aansluitend zal er een barbecue en een gezellige feestavond worden gegeven.


  Op zondag staat er een schitterende rally door het mooie Brabantse land gepland.


  Kijk voor het programma of reserveringen en deelname op onze site www.britishcarfestival.nl

  ------------------------------------------------------------------------

  British Autojumble Waalwijk
  Datum: zondag, 28 juni 2009, 10:00 - 17:00
  Categorie: Nationaal  Noteer in uw agenda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Op zondag 28 juni 2009 organiseren MG Car Club, MG TTO en de MG ATO voor de 10e keer
  op het terrein van het Lido aan de Vijverlaan te Waalwijk, gelegen aan de rand van de Drunense duinen de British Autojumble
  In deze prachtige omgeving van gras, bomen en waterpartijen zullen wederom meer dan zeshonderd Britse auto’s te bewonderen zijn voor het publiek.
  Vele merken clubs uit Nederland, België en Duitsland hebben dan ook zeer positief gereageerd op de uitnodiging en zullen op dit evenement met hun auto’s aanwezig zijn.
  Zo zullen er naast de diverse type MG’s ook veel Austin-Healey’s, Morgans, TVR’s, Mini’s, Triumph’s, Landrovers, Jaguar’s, Daimler’s, Austin’s ,Morris, en nog vele andere merken te bewonderen zijn. Kortom het Lido verandert in een openlucht klassiek automuseum.
  Er is een speciaal vak ingeruimd voor “ CARS FOR SALE” waar zowel handelaren als particulieren hun auto gratis kunnen plaatsen voor de verkoop.
  Een ieder die op zoek is naar een Britse klassieker of sportcar moet dus zeker deze dag naar Waalwijk komen, want het aanbod is groot in restauratie projecten tot auto’s in concoursstaat.
  Tevens is er de mogelijkheid om naast de auto overgebleven onderdelen van een restauratie of een garage opruiming te verkopen, want veel Britse automerken gebruiken immers dezelfde onderdelen.
  Tegen het middaguur komen de picknick manden te voorschijn voor een grote landelijke picknick opgeluisterd door een leuk stukje live muziek van een streetparade band.
  Ook handelaren in onderdelen en Classic Cars zijn van harte welkom op de British- Autojumble. Voor hen zijn gratis standplaatsen verkrijgbaar.
  Tegen de bosrand is er een grote ruimte gereserveerd waar zij gebruik van kunnen maken..
  Wel graag even een E-mail naar de organisatie.
  Wij verwachten 600 auto’s op het evenement en enkele duizenden bezoekers.
  De British Autojumble is geopend van 10.00 uur ‘s morgens tot 17.00 uur en is vrij toegankelijk voor alle publiek. Alleen bezitters van Britse automobielen mogen met hun auto op het terrein.

 • #2
  Ik lees: kitcar;
  Ik denk: cobra"badkuip"man.

  Voor Waalwijk ben ik al een boodschappenlijstje aan het maken: radiatorcap, luchtfilters, matten.

  Groeten,
  Maurice
  www.carscoffeecigars.nl

  Comment


  • #3
   Ik bezoek al enkele jaren de autojumble op Waalwijk maar met name op autotjes te bekijken want buiten MG onderdelen wordt doorgaans niet veel anders aangeboden maar er zijn vaak aparte auto's.

   http://www.cobrasoft.nl/mycars/pics/...2007/index.htm

   Ik had even de Rover P6 geleend maar het zicht daarop wordt deels ontnomen door een schitterende Healey.

   Comment

   Working...
   X