Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

DHRC Rallyhappening 13 december 2008

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • DHRC Rallyhappening 13 december 2008

  DHRC Rallyhappening 13 december 2008

  Na Sinterklaas krijgt u nog een cadeautje. Vorige maand hebben we aangekondigd dat de rallyhappening dit jaar groots gevierd gaat worden. We willen de kampioenen echt in het zonnetje zetten en onze leden een feestje geven. Jacques, onze ritmeester, ging op zoek naar een uitzetter. Jammer genoeg begon hij onderaan in onze database, om toch aan de top te eindigen met Meester Smeets, DHRC lid nummer 003. Hun missie is om een uitdagende rit uit te zetten zonder geknutsel en gezien het enthousiasme, waarmee Jacques terugkwam aan de bestuurstafel, is dat zeker gelukt. U begrijpt de contouren staan er en nu de verdere invulling nog.

  Op zoek naar de juiste ambiance werd een strooptocht gehouden langs alle kastelen in Limburg. En de keuze voor de start en finish is gevallen op Kasteel Erenstein in Kerkrade. Het kasteel behoort tot de 'Camille Oostwegel' groep en ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied de Anstelvallei. Binnen de historische muren van dit 13e eeuwse kasteel is een stijlvol restaurant gevestigd. Hier zult u ’s avonds na de rit kunnen genieten van een gastronomisch diner op topniveau.

  Maar eerst moet er gereden worden, de rit loopt door de Belgische Ardennen en is 325 kilometer lang. We rijden zoveel mogelijk buiten de bebouwde kom en we houden het reglement zo eenvoudig mogelijk. De gebruikte systemen in de Sportklasse zijn grensbenadering en pijlen en punten kortste route. Voor de Tourklasse zal eea wat minder lastig worden.

  Programma
  Globaal ziet het programma er als volgt uit:  08:30 – 10.00 uur: Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai in de Peter Casper Pockzaal van Kasteel Erenstein


  09:00 uur: Starttafel gaat open


  09:30 uur: Welkomstwoord en briefing


  10:00 uur: Start eerste deelnemer ochtendtraject


  13:00 uur: Lunch in de Belgische Ardennen


  14:00 uur Start eerste deelnemer middagtraject


  17:15 - 19:30 uur: Receptie in de Peter Casper Poyckzaal van Kasteel Erenstein met Limburgse bieren en wijnen


  19:30 – 22:00 uur: Feestelijk (wild)diner in de Hof van Erensteinzaal met muziek, huldiging van de winnaars in de Sport- en Tourklasse van de Rallyhappening 2008 en de DHRC Nederlandse Historische Rallykampioenen 2008.

  Inschrijfgeld
  Het inschrijfgeld bedraagt € 175,00 per equipe inclusief echt alles, dus ook alle drank ¹) tijdens de receptie en de feestavond tot het einde van het diner. We kunnen u verzekeren, dit is ver beneden de kostprijs is en geldt alleen voor de leden van de DHRC.²)
  U kunt deelnemen met uw klassieke auto welke gebouwd is vòòr 1979 en u dient in het bezit te zijn van een geldige Assurantieverklaring. Zonder geldige Assurantieverklaring mogen wij u niet laten starten.

  ¹) met uitzondering van buitenlands gedistilleerd
  ²) van elke deelnemende equipe dient tenminste 1 persoon lid te zijn van de DHRC


  Voor degenen, die alleen aan de feestavond willen meedoen, bedraagt de prijs € 100,00 pp, dat kunnen dus ook meekomende partners zijn. We denken dat de feestavond ook voor hen heel gezellig kan zijn. We overwegen om een alternatief programma te organiseren als de rallyrijders zeven-en-een-half uur op pad zijn. We vragen ons af of hier belangstelling voor is? We vragen daarom aan u om t.z.t een poll in te vullen op onze website.

  Overnachten
  Een aantal van u zal de avond tevoren al aan willen komen en/of na de feestavond willen blijven slapen. U kunt niet in het Kasteel blijven slapen, maar slechts tweehonderd meter verderop, ligt het hotel Brughof dat onder hetzelfde management valt. In deze authentieke Limburgse carréhoeve uit 1713 is nu een riant viersterren hotel gevestigd. Het hotel telt 44 luxe kamers en suites. In de sfeervolle serre, direct gelegen aan de knusse binnenhof, staat elke ochtend een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet voor u gereed.
  De kosten zijn vanaf € 110,00 voor een eenpersoonskamer tot € 140,00 voor een tweepersoonskamer. U dient zelf rechtstreeks te boeken bij het hotel (www.chateauhotels.nl) en te vermelden dat U deelneemt aan de DHRC Rally-happening. Kijk eventueel voor alternatieve hotels in Kerkrade of omgeving bij www.booking.com

  Bestuur van de DHRC
  --------

  -
  Nog gummers die meedoen?

 • #2
  Oorspronkelijk geplaatst door Dennis Cavallino Bekijk bericht
  DHRC Rallyhappening 13 december 2008

  Nog gummers die meedoen?
  Anders gesteld, nog Gummers die lid zijn van die org.?
  "Colourful fearsome cars were roaring in the woods again.
  The sight and sound of the mighty Datsun 240Z will long be savoured"

  Comment


  • #3
   Ruud is lid en die had plannen om mee te doen, dacht ik.
   Ik ben ook lid, maar geen plannen, na de Starrally gaan we de BMW aanpakken en een aantal verbeteringen aanbrengen.
   "Don't play what's there, play what's not there." - Miles Davis
   BMW 2002 Tii 1972; Mazda MX5 1.8 NB 1998; Ford Focus 1.6 Futura 2004

   Comment


   • #4
    Klopt, ik ben lid
    En Carina en ik hebben plannen om mee te doen.

    Comment


    • #5
     @ dennis cavallino

     Sta reeds ingeschreven samen met maatje.
     Groet
     Live life to the Max !

     Comment

     Working...
     X