Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Flanders Collection Car Gent

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Flanders Collection Car Gent

  Beste exposant / bezoeker
  Binnen een 4-tal weken gaat de Flanders Collection Car in Flanders Expo van start.
  Hoeft het nog te worden gezegd?… Flanders Collection Car is dé beurs voor collectieauto’s, classic cars, oldtimers, spectaculaire sportwagens en hun onderdelen, accessoires, literatuur, miniaturen, retro- en automobilia, automotive art, etc
  Voor diegenen die nog een stand wensen of een plaats op de swapmeet om hun auto te verkopen is nu het “last-minute moment” aangebroken.
  Nieuw voor de bezoekers is dat we sedert deze editie ook kinderopvang- en animatie inrichten zodat de ouders van een zorgeloze beurs kunnen genieten terwijl ook de kleintjes het naar hun zin hebben.
  Exotic cars
  Op de showstand staan dit jaar de exotics… de sportieve auto’s die in onze contreien nooit te zien zijn en/of verkocht werden. Indien u een dergelijk voertuig te koop hebt, kan u deze alsnog in de spotlights zetten.
  Wordt (even) miljonair naast de Euro Millions Rolls Royce
  U kent wellicht de Euro-Millions Rolls Royce van Paul, de excentrieke miljonair uit de reklamespotjes van Euro-Millions. Op de beurs kan u nu de bizarre Euro-Millions Rolls Royce bewonderen en er zelfs de plaats innemen van Paul om een foto te nemen van uzelf met dit beroemd vehikel.
  De volgende Flanders Collection Car heeft plaats op 21 & 22 februari 2009 zoals gewoonlijk in de hallen 3, 5 en 7 van Flanders Expo te Gent. Openingsuren van 9h30 tot 18h30.
  De kortingsbon wordt u gemaild binnen een drietal weken.
  Met vriendelijke groeten,
  Guy Evens
  info & stand: www.CollectionCar.be - +32 475.39.69.69

  Gaat er nog iemand die kant uit?
  Zou het de moeite waard zijn?
  "Don't play what's there, play what's not there." - Miles Davis
  BMW 2002 Tii 1972; Mazda MX5 1.8 NB 1998; Ford Focus 1.6 Futura 2004

 • #2
  Ben er 1 keer geweest en vond het best de moeite waard (is voor mij natuurlijk maar 3 kwartier rijden, dus dat scheelt). Veel leuker dan de beurs in Antwerpen m.i.!
  '84 Nissan 300ZX T-Bar twoseater/'86 Alfa 33 1,3 Milano/'88 Lancia Prisma 1600IE/'98 Peugeot 306 XRDT Break

  Comment

  Working...
  X
  😀
  🥰
  🤢
  😎
  😡
  👍
  👎