Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

6 juli Japan Classic Sunday

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • 6 juli Japan Classic Sunday

  Was het helemaal vergeten aan te kondigen:

  UITNODIGING JAPAN CLASSIC SUNDAY 2008.

  Datum: zondag 6 juli 2008
  Lokatie: Café Restaurant De Prinsenhof, Barneveldseweg 16, 6741 LK Lunteren.
  Inrijden: 10:00-12:00 uur.

  Net als in 2005, 2006 & 2007 nodigt de Toyota Automobiel Club Nederland collegaclubs uit voor een gezamenlijk evenement. Het idee is ontstaan omdat vaak de klassiekers en youngtimers bij reguliere clubmeetings wat ondersneeuwen tussen de moderne merkgenoten en vaak is het bij de andere Japanse merken niet anders. Het parkeerterrein van De Prinsenhof biedt voldoende ruimte om de bolides goed neer te zetten en wat standhouders kwijt te kunnen.

  Het recept is een ‘stameeting’ en een ‘rijmeeting’. ‘s Middags is het mogelijk om een leuke toerrit te rijden door de schitterende omgeving van de Veluwe. Er zullen wat publieksprijzen uitgereikt worden later die middag.

  Entree: € 6 per auto, ongeacht het aantal inzittenden.
  Wat krijg je daarvoor:
  - Twee consumptiemunten die bij De Prinsenhof in te wisselen zijn voor koffie, thee of frisdrank.
  - Een informatieset met de routebeschrijving voor de toerrit en het beoordelingsformulier.
  - De mogelijkheid om een prijsje te winnen.
  - een aandenken in de vorm van een vaantje (zolang de voorraad strekt).

  In principe is het meetingterrein voor de klassiekers en youngtimers en een beperkt aantal echte achterwiel aangedreven sportwagens. Clubgenoten met moderner materiaal zijn natuurlijk ook welkom, zij (en de andere bezoekers) kunnen op het naastgelegen weiland parkeren. Mocht later nog plaats op het meetingterrein beschikbaar zijn, dan kunnen de overige (sport)wagens bij elkaar gaan staan.

  Programma:
  10:00-12:00 uur Inrijden
  13:00-14:30 uur Starten toerrit (vrijwillig)
  16:00 uur Prijsuitreiking + napraten
  17:30 uur Einde Japan Classic Sunday 2008

  Routebeschrijving:
  Vanaf zowel de A1 als de A12 de A30 nemen. Op de A30 afrit 3 Lunteren nemen en de borden richting Lunteren volgen. Linksaf richting centrum. Deze weg blijven volgen, door het winkelcentrum heen (Dorpsstraat), rotonde rechtdoor (Barneveldseweg). De Prinsenhof zit rechts.

  Deze dag zal mede mogelijk gemaakt worden door www.marotaxaties.nl en BEUM-Elektro. Op deze dag is het ook beperkt mogelijk om voor het scherpe tarief van € 75 uw auto te laten taxeren. Voor meer informatie zie de bovenstaande link. Tijdige aanmelding is nodig!

  Alle aktuele info is op www.tacn.nl te lezen. Vanaf april 2008 kunt u al aanmelden via [email protected] met de volgende gegevens: volledige naam, type auto, aantal personen en club.
  _________________
  Greetz, MaRco2!
  Het is verontrustend dat de enige zekerheid in ons leven (dat we doodgaan) nog steeds niet empirisch is bewezen voor iedereen.
  Het licht aan het einde van de tunnel is een aanstormende trein

 • #2
  Komen er nog japanner meetings in NL? Onderstaande crew wil graag acte de presence geven.

  Comment


  • #3
   (die laarzen, dat kan echt niet ;-) )

   UITNODIGING JAPAN CLASSIC SUNDAY 2009

   Datum: zondag 19 juli 2009.
   Lokatie: Café Restaurant De Koksehoeve, Koksedijk 25, 5421 ZB Gemert (www.koksehoeve.nl)
   Inrijden: 10:00-12:00 uur.

   Net als in 2005, 2006, 2007 & 2008 nodigt de Toyota Automobiel Club Nederland collegaclubs uit voor een gezamenlijk evenement. Het idee is ontstaan omdat vaak de klassiekers en youngtimers bij reguliere clubmeetings wat ondersneeuwen tussen de moderne merkgenoten en vaak is het bij de andere Japanse merkenclubs niet anders. Het meetingterrein van De Koksehoeve biedt een enorme ruimte om de bolides goed neer te zetten en wat standhouders kwijt te kunnen.

   Het recept is een ‘stameeting’ en een ‘rijmeeting’. ‘s Middags is het mogelijk om een leuke toerrit te rijden door de schitterende omgeving van de dit mooie deel van Brabant. Er zullen wat publieksprijzen uitgereikt worden later die middag. Ter plaatse is voorzien in horeca en toiletten.

   Entree: € 5 per auto (TACN leden gratis!!), ongeacht het aantal inzittenden.
   Wat krijg je daarvoor:- Een informatieset met de routebeschrijving voor de toerrit en het beoordelingsformulier.
   - De mogelijkheid om een prijsje te winnen.
   - een aandenken in de vorm van een vaantje (zolang de voorraad strekt).

   In principe is het meetingterrein voor de klassiekers en youngtimers en een beperkt aantal echte achterwiel aangedreven sportwagens, waarvoor we vooraan op het sfeervolle evenemententerrein een speciaal deel gaan gebruiken. Andere moderne Japanse auto’s zijn natuurlijk ook welkom en kunnen hetzelfde pakket verkrijgen als de doelgroepauto’s en deelnemen aan de toerrit. Zij kunnen op het achterste deel van het terrein gaan staan om wel aan de meeting deel te kunnen nemen, zonder dat de oudere auto’s in de massa verdwijnen. Dus een groot JapFest, waarbij de oudere modellen iets meer in het zonnetje staan.

   In 2009 zijn er ook een aantal jubilea te vieren op het gebied van de Japanse auto’s:
   · 25 Jaar Toyota MR2 (introductie en eerste uitleveringen in 1984)
   · 25 Jaar voorwielaangedreven Japanse middenklasser (rond 1984 kwamen alle merken met hun voorwielaangedreven middenklassers, zoals de Mazda 626, Toyota Carina II, Nissan Bluebird, Mitsubishi Galant, Honda Accord, e.d.)
   · 30 Jaar Toyota Tercel.
   · 30 Jaar Toyota Supra.
   · 30 Jaar Mazda RX-7.
   · 20 Jaar Mazda MX-5
   · 20 Jaar Lexus.
   Het zou leuk zijn om van deze modellen extra veel exemplaren te mogen aanschouwen. Mochten er nog aanvullingen zijn, mail ons deze!.

   Programma:
   10:00-12:00 uur Inrijden
   13:00-14:30 uur Starten toerrit (vrijwillig)
   16:00 uur Prijsuitreiking + napraten
   17:30 uur Einde Japan Classic Sunday 2009

   Routebeschrijving:
   Vanaf bijna alle regio’s: A2 nemen, vlakbij Den Bosch afslag 21 Veghel nemen en de N279 volgen richting Veghel. Daarna de N616 langs Erp nemen en daarna richting Gemert rijden over de Heuvelberg, Gemertsedijk en Koksedijk.
   Vanaf de A50 en A73 is Gemert ook te bereiken. Check uw routeplanner of volg uw navi.

   Deze dag zal mede mogelijk gemaakt worden door www.marotaxaties.nl en BEUM-Elektro. Op deze dag is het ook beperkt mogelijk om voor het scherpe tarief van € 82 uw auto te laten taxeren. Graag vantevoren even aanmelden.

   Alle aktuele info is op www.tacn.nl te lezen.

   Belangrijk is uw aanmelding, zodat we weten hoeveel infosets e.d. we moeten maken. [email protected] met de volgende gegevens: naam, evt. club en type auto.
   Het is verontrustend dat de enige zekerheid in ons leven (dat we doodgaan) nog steeds niet empirisch is bewezen voor iedereen.
   Het licht aan het einde van de tunnel is een aanstormende trein

   Comment


   • #4
    Steven,

    Ik vrees dat niemand kijkt naar posts over japanse klassiekers. Zelfs een foto van dit weekend in de buurt van Brummen lokt nog niemand uit de tent. En ook jij zal be-amen dat het de mooiste auto's zijn ooit gemaakt. Maar dat wordt dus nooit wat. SHAME!!

    Comment


    • #5
     zeker kijk ik wel! Misschien kom ik nog wel kijken ook!
     Volg Autopics nu ook op Facebook: https://www.facebook.com/Autopics.nl

     Comment

     Working...
     X