Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Rode Kruis Rally Utrecht 29juni morgen dus

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Rode Kruis Rally Utrecht 29juni morgen dus

  Quote, van de Lotusclubsite:

  Wat is nou leuker dan iets doen voor uw medemens, terwijl u bezig bent met uw ‘favoriete’ hobby?

  Op 29 juni 2008 organiseert het Rode Kruis Utrecht Midden de ‘Rode Kruis Rally 2008’ voor oldtimerbezitters met een auto die minstens 25 jaar oud is. De reden voor het houden van deze rally is dat het Rode Kruis in 2008 maar liefst 140 jaar bestaat, hetgeen natuurlijk gevierd moet worden.

  Waarom een oldtimerrally? Omdat het Rode Kruis zelf ook een oldtimer heeft staan. Om precies te zijn; een rolstoelbus die dringend aan vervanging toe is. Onze rolstoelbus dateert uit 1980 en voldoet niet meer aan de moderne veiligheidseisen, bovendien lopen de onderhoudskosten flink op. Daarom willen we de opbrengst van de rally gebruiken voor de financiering van een vervangende, jonge tweedehands rolstoelbus. De Rally zal starten vanaf het Utrechtse Jaarbeursplein, waarna de coureurs van het prachtige Utrechtse landschap gaan genieten.

  De rally zal, naast behendigheidsaspecten, vooral draaien om pure ontspanning voor het goede doel. We willen natuurlijk hierbij de oldtimerclubs informeren over de geplande rally. Daarom vragen wij u of u een vermelding van onze rally zou willen plaatsen. Een link tussen de vermelding in de kalender/agenda en onze Rode Kruis site zou natuurlijk helemaal perfect zijn.

  Meer informatie over de rally is te vinden op de website www.rkum.nl/rally. U kunt bellen naar 030-2520134 en vragen naar Ryan Caffé of Simone Haaksman.

  Locatie: Utrecht
  Contactpersoon: Ryan Caffé of Simone Haaksman.

  Daar moet leuk spul te zien zijn morgen.

 • #2
  Hmmm ik heb morgenochtend nog vrij.....als ik nou een leuk stekkie te horen krijg kan ik wel ff wat foto's schieten.
  Volg Autopics nu ook op Facebook: https://www.facebook.com/Autopics.nl

  Comment

  Working...
  X
  😀
  🥰
  🤢
  😎
  😡
  👍
  👎