Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

De Randonnée XII "Tour de Hunsrück" in Rheinland Pfalz

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • De Randonnée XII "Tour de Hunsrück" in Rheinland Pfalz

  Betreft : Oldtimerevenement Randonnée XII Datum : 28 april 2010

  Eersel april 2010.
  Geachte heer Jee,
  De lente brengt weer volop fleur en kleur en dus breekt de tijd weer aan om onze ouwe trouwe oldtimer van stal te halen om heerlijk te gaan free-wheelen door de prachtige natuur. Een rit op een zonnige dag is zowel voor de auto als voor de eigenaar een plezier.
  De organisatie van de Randonnee heeft weer een paar hele mooie evenementen voor u in petto. Wilt u er ook eens enkele dagen op uit en iets bijzonders gaan meemaken? Daarom uw aandacht voor:
  De Randonnée XII "Tour de Hunsrück" in Rheinland Pfalz
  van 9 t/m 13 juni 2010.

  Ons 3-daags verblijf is Das Klosterhotel Marienhöh in Langweiler (D)
  www.klosterhotel-marienhoeh.de
  Op woensdag 9 juni rijdt iedereen op eigen gelegenheid naar voornoemd hotel en zo ook op zondag weer terug naar huis.
  Op 10 - 11 - 12 juni zijn door André Jetten, bekend rallyrijder, de routes uitgezet volgens de systemen "Geschreven route, bolpijl en kaartlezen". Het wordt niet alleen maar 3 dagen autorijden, maar we ervaren ook de historische en culturele kenmerken van het gebied en de stops voor koffie / thee en lunch zijn voornamelijk op mooie karakteristieke locaties.
  Er kan worden deelgenomen in de sport of in de toerklasse, waarbij ook nog gekozen kan worden voor de z.g. "Hors Compétition" d.w.z. u kiest zelf de route om van locatie naar locatie te rijden, al/of niet via de toer route of uw navigatie systeem, maar men neemt niet deel aan het wedstrijdelement.
  Meer over onze organisatie, het hotel en de ritten die we reeds hebben en die dit jaar nog worden georganiseerd zijn te vinden op de website www.les4fous.nl onder de hoofdstukken Randonnee XII en Alliance II. Zie ook op onze site de filmpjes van eerdere evenementen, die een goede impressie geven van de sfeer. Daarnaast hebben wij een flyer over dit autosportevenement in deze brief bijgevoegd.

  We verheugen ons er op u als deelnemer te kunnen ontmoeten. Bel of mail ons of maak gebruik van de contactpagina van onze site.
  Graag geven wij u alle informatie.

  Les Quatre Fous.
  Dion & Rik van Bavel, Léo Hermans en André Jetten.
  Co-Pilot
Working...
X