Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Ferrari P540 Superfast Aperta

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Ferrari P540 Superfast Aperta

  Stel. Je hebt knaken, je bent fan van een beetje vreemde Ferrari´s en je wil jezelf tracteren op iets unieks. Dan bel je Ferrari HQ en zeg je dat je een schets hebt en laat je jezelf net voor de kerst verrassen met een unieke Ferrari. Dat is het verhaal in een notedop, achter de totstandkoming van deze Ferrari P540 Superfast Aperta.

  http://classicdriver.com/uk/magazine/3300.asp?id=14423  Targadaken en goudkleurige lakken zijn een hele foute combinatie, al helemaal op een Ferrari, maar als er donkere velgen onder hadden gezeten, antraciet of donkerbruin-goud dan had ik echt af gevonden. Een uniek ding, dat waardeer ik wel. Mooi is anders, maar hij klopt wel, omdat het gewoon goed fout is. Ik zie het wel voor me hoor. Witte cowboyhoed op die´t targadak meteen verklaart, dikke gouden ketting, uitpuilend borsthaar, een bruine bondjas, de meest lelijke Ray Ban op je knar, met net zulke groene glazen als het logo van je allereerste Visa card, maar je nieuwste gold card past beter bij de auto. Noem het retro of nostalgisch, het is gewoon beter dan een 13 in dozijn Ferrari. Pornosletje ernaast. Fuck the world, hell yeah! Ergens moet je zo´n man benijden.
  Dennis Cavallino
  Disclaimer: MMGHND
  Last edited by Dennis Cavallino; 20-12-09, 22:55.

 • #2
  Tja, ik moet terugdenken aan die goudkleurige Drogo 330 :-)
  Ook uniek. (gelukkig ;-) )

  Op deze foto is de neus nog wel mooi, maar verder is er teveel retro-275 design gebruikt, vind ik.
  Zou ook zo Corvette-based kunnen zijn qua looks.

  Hier die Drogo (was goud origineel) :

  Ferrari 308 GTB QV (1983)
  Alfa Giulia 1300 (1966)
  Mazda Miata (1990 Daily driver)
  BMW 320Ci (van GF)  Comment


  • #3
   Een bruine James bondjas Cav ?

   Auto vind ik niet zo geslaagd, het verhaal wel. Laten we eerlijk zijn. Stel je bent miljardair. Waarom dan genoegen nemen met een standaard auto van een miljoen als je toch al hebt uitgerekend dat je je geld nooit meer op kan maken.

   Comment

   Working...
   X