Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

In A'dam geen rare krassen meer op je wieldoppen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • In A'dam geen rare krassen meer op je wieldoppen

  De gemeente Amsterdam schaft per 1 januari de wielklem af. Volgens het college van burgemeester en wethouders draagt de klem niet bij aan een gastvrij Amsterdam. Dat heeft de gemeente donderdag laten weten.

  De gele wielklem wordt op dit moment alleen nog maar in het centrum van de stad gebruikt. Wethouder Tjeerd Herrema (Verkeer en Vervoer) pleit al langer voor afschaffing van de klem. Eerder dit jaar schreef hij op zijn weblog dat het hem 'een mooie ambitie lijkt om 2008 het laatste jaar te laten zijn van de wielklem in Amsterdam.'
  Het afschaffen van de wielklem betekent dat een foutparkeerder in Amsterdam Centrum voortaan een boete krijgt, net zoals in de rest van de stad. De gemeente wil wel meer auto's gaan controleren. Op dit moment doet de dienst Stadstoezicht een proef met scanauto's, waardoor meer voertuigen gecontroleerd kunnen worden op parkeerovertredingen.
  Volgens cijfers van de dienst Stadstoezicht kregen vorig jaar meer dan 22.000 auto's in de binnenstad een wielklem. Een getroffen automobilist moet minstens 103,60 euro ophoesten om het ding te laten verwijderen. Dat bedrag kan flink oplopen als de auto langer dan een dag blijft staan of als hij moet worden weggesleept.


  fka v164

 • #2
  ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  It wasn't me :)

  Comment


  • #3
   Ik zie wel dat V4 weer eens naar de hoeren is geweest? :)
   Mini Cooper Clubman
   "I left in love, in laughter, and in truth and wherever truth, love and laughter abide, I am there in spirit." - William Melvin Hicks
   "Jasper val dood." - RH

   Comment


   • #4
    Oorspronkelijk geplaatst door Jasper Bekijk bericht
    Ik zie wel dat V4 weer eens naar de hoeren is geweest? :)
    Tsja, dubbel genaaid ook. Eerst nog bijbetalen, omdat de verleende diensten tot buiten het service window doorliepen en dan vervolgens die wielklem. :-)

    Maar on-topic: wel een verbetering voor de stad. Eindelijk niet meer van die paria's met het verstand van een amoebe die je zuurverdiende auto (of leaseslet) komen ontsieren. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr.
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. - Albert Einstein

    Comment


    • #5
     F*ck, betrapt :-(

     Jasper doelt trouwens op de blauwe Eend zonder wielklem achter de Smart, Eddie.

     Comment

     Working...
     X