Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Lau vloekt je in auto naar je einddoel

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Lau vloekt je in auto naar je einddoel

  ROTTERDAM - Het ras-Rotterdamse echtpaar Tiny (68) en Lau (69) Schroeter, dat een cultstatus verwierf door een YouTube-filmpje waarop het stel vloekend en tierend kerstversiering in huis ophangt, heeft zijn stem geleend aan een autonavigatiesysteem


  Wie dat wil, kan zich voortaan op hilarische wijze met ferme scheldkanonnades en godslasterlijke schuttingtaal door het illustere duo naar de eindbestemming laten loodsen.

  Het stel zegt, zo blijkt uit een demonstratie, zeker niet alleen 'links', 'rechts' of 'omdraaien'. Feitelijk gaat het om een gortdroge conversatie waarbij Tiny probeert kaart te lezen, haar man goedbedoelde rij-instructies geeft, waarop Lau vervolgens luidruchtig reageert. En, zoals gebruikelijk, neemt hij geen blad voor de mond.

  Het stel werd anderhalve maand geleden voor het klusje gevraagd door het bedrijf MyPoiWorld. De opvallende teksten kwamen zeker niet rechtstreeks uit hun hart.

  "We kregen een vel papier waarop ons zogenaamde dagje uit met de auto tot de laatste letter stond uitgeschreven,'' aldus een ongegeneerd met volle mond pratende Tiny door de telefoon. "Tering zeg, we mosten het godverdegodver helemaal oplezen. Zwaar vermoeiend! Wel hebben we ons rotgelachen om die klotezooi.''

  Lucratieve bijverdienste zeker, goed voor de portemonnee? "Het was meer liefdewerk oud papier. Om het heel eerlijk te zeggen: we hebben er geen reet mee verdiend. De hele pestpokkezooi is godverdegodver nu al op. Hahahahaha...''

  De stemmen van Tiny en Lau, geschikt voor alle gangbare wegwijzers zoals TomTom, zijn voor een paar euro van internet te downloaden. Minimale leeftijd om dat te doen is 12 jaar.

  http://www.mypoiworld.com

  De populariteit van de Rotterdammer begint na diverse tv-optredens zo langzamerhand grootse vormen aan te nemen. Volgens Tiny wordt momenteel gewerkt aan een enorme feestavond voor fans waar deze het echtpaar persoonlijk kunnen ontmoeten. Een datum voor deze Tiny en Lau-party in Rotterdam staat nog niet vast.
  "Colourful fearsome cars were roaring in the woods again.
  The sight and sound of the mighty Datsun 240Z will long be savoured"

 • #2
  hehe, gave demo

  Comment


  • #3


   :)
   Iedereen heeft recht op mijn mening!

   Comment

   Working...
   X
   😀
   🥰
   🤢
   😎
   😡
   👍
   👎