Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Gummen klassiek/techniek meeting 28-03-2009

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Gummen klassiek/techniek meeting 28-03-2009

  Hier ook even reclame maken :


  "Gummen klassiekermeeting

  Op zaterdag 28 maart 2009 bij Mannessen Engines in Soesterberg

  Dankzij de bereidwillige medewerking van Henk Mannessen en zijn monteurs (zij komen op hun vrije zaterdag terug) wordt ons de mogelijkheid geboden om in de keuken van een motorrevisiebedrijf te kijken.

  Inloop vanaf een uur of 10, waarna Henk Mannessen zal starten met een welkomstwoord. Aansluitend zullen we, in groepen verdeeld, een uitleg krijgen van alle facetten van een motorrevisie. De aanwezige medewerkers zullen ons, elk op zijn specifiek gebied, laten zien hoe een revisie van begin tot einde in zijn werk gaat. De verwachting is dat we half in de middag het hele traject van de revisie hebben doorlopen waarna we kunnen bijpraten en iedereen toch nog weer tijdig thuis kan zijn.

  Niet alleen qua uitleg over een motorrevisie zijn we hier aan een goed adres, maar ook qua liefde voor de klassieke auto. Henk Mannessen is niet alleen Alfa Romeo en Jaguar liefhebber, maar tevens in het bezit van een American La France uit het begin van de vorige eeuw. Zijn revisieloopbaan is hij begonnen bij Van Lingen en toen ik (als leverancier) Henk een jaar of 15 geleden leerde kennen had hij intussen zijn eigen bedrijf en deed naast het reguliere revisiewerk ook al veel aan Rolls Royce en Jaguar motoren. Maar hier laat ik het even bij. Op 28 maart zal hij wel meer over zichzelf en zijn bedrijf vertellen.

  Om alles goed te kunnen voorbereiden is het NIET mogelijk om zonder aanmelding de meeting bij te wonen. Alleen de (max. 40) mensen die zich, tot uiterlijk 2 weken voor de meeting, via dit topic aanmelden kunnen we verwelkomen.

  Om alvast een indruk te krijgen en voor het bezoekadres:
  http://www.mannessen.nl
  "


  Klik hier meer informatie en om je op te geven :

  Ferrari 308 GTB QV (1983)
  Alfa Giulia 1300 (1966)
  Mazda Miata (1990 Daily driver)
  BMW 320Ci (van GF)Working...
X
😀
🥰
🤢
😎
😡
👍
👎