Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Martin Schilder autobedrijf Haarlem

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Martin Schilder autobedrijf Haarlem

  Martin Schilder Automobielbedrijven nodigt u uit voor SERVICE SATURDAY op zaterdag 20 juni 2009, een dag die volledig in het teken staat van onze dienstverlening in automobiliteit.

  Alleen op deze dag kunt u bij ons tussen 9.30 en 15.30 uur terecht voor:

  * GRATIS technische controle & taxatie van uw auto
  * GRATIS bijvullen van vloeistoffen (koel-, rem-, ruit-, olie-)
  * 15% factuurkorting op uw onderhoudsofferte
  * Slim Schade Herstel 25,- per deuk (alleen uitdeuken zonder spuitwerk**)

  Tijdens de technische controle wordt uw auto gecontroleerd op cruciale punten. Hieruit volgt een diagnose en offerte, waarop u bij het direct maken van een afspraak, nog eens 15% factuurkorting krijgt. Tevens kunt u uw auto laten taxeren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

  Het kan voorkomen dat u even moet wachten, daarom staat er een hapje en een drankje voor u klaar. Voor alle bezoekers hebben wij uiteraard een leuke attentie*

  Tevens vindt er op deze dag een spectaculaire veiling plaats. Eenmalig veilt Martin Schilder Haarlem een VW Polo en een SEAT Ibiza Diesel (t.w.v. 10.900,-) met een startprijs van 1,-. Kom bieden om 12.00 en 15.00 uur! Ook worden er prachtige prijzen verloot. U mag deze dag dus niet missen!

  Graag tot ziens op SERVICE SATURDAY!

  * zolang de voorraad strekt

  ----
  Pure spam natuurlijk, maar misschien voor de mensen die er wonen wel leuk. Ik kom er mee omdat de prijzen voor de loterij (Wii, PS3, 42 inch TV, Blu-ray speler) bij mij zijn ingekocht. Leuke omzet :)
  Those are my principles, and if you don't like them... well, I have others
Working...
X