Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Peter R. de Vries zet flitsteams KLPD te kakken

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Peter R. de Vries zet flitsteams KLPD te kakken

  Peter R. de Vries kondigde deze week al aan dat er een spraakmakende uitzending aan zit te komen van zijn Misdaadverslaggever. Zondag is het zover. Geen nieuwe Joran-uitzending, maar wel een aflevering waarin hij de flitsteams van de KLPD flink te kakken zet. Hoe? Door met de verborgen camera de handhavers van het verkeer te volgen als ze zelf verkeersdeelnemer zijn.

  Grove verkeersovertredingen
  “We hebben die flitsteams gefilmd als ze de boel afbreken na 4 of 5 uur flitsen en dan volgen we ze als ze terugrijden naar het bureau. Wat je dan ziet. Ze scheuren met een noodgang terug, verkeersregels negerend en soms op zo’n grove wijze, dat als ze zouden worden aangehouden, ze hun rijbewijs kunnen inleveren”, verklapt Peter R. de Vries op Radio 538.

  “Het is iets om over uit je vel te springen. De autoriteit die ons regels oplegt en zelf niet naleeft. Sterker nog: ze rijden over doorgetrokken strepen, negeren het rood licht en overtreden regels op een dusdanige manier die wij zelf niet in ons hoofd zullen halen.”

  Geen spoedgevallen
  Hij verduidelijkt: “Deze mensen zijn nog gewoon in dienst, ze rijden terug naar het bureau terwijl er geen spoedgeval is of iets dergelijks.” Het team heeft ook Joop Goos, de voorzitter en directeur van Veilig Verkeer Nederland gevolgd. “Dan krabbel je jezelf ook nog wel even op je achterhoofd als je dat ziet, hoor.”

  De Vries heeft verschillende partijen uitgenodigd voor een reactie in de studio. Niet iedereen heeft daar trek in, zoals Koos Spee, die wel telkens opdraaft in Wegmisbruikers, waarin hij schande spreekt over het gedrag van ‘normale’ verkeersdeelnemers.

  Missie
  De misdaadverslaggever geeft aan de uitzending niet voor de lol te hebben gemaakt. “Ik kan me voorstellen dat je verkeersregels overschrijdt. Maar functioneren deze regels dan wel?” Hij speelt hiermee in op het sentiment dat bij veel automobilisten leeft, als ze weer eens een boete voor een snelheidsovertreding van een paar kilometer krijgen.

  Ja, dat belooft een smeuïge uitzending te worden zondag.
  http://zappen.blog.nl/sbs-broadcasti...klpd-te-kakken
  Je gaat het pas zien als je het door hebt

 • #2
  http://www.gummen.org/forum/showthread.php?t=3934

  http://www.gummen.org/forum/showthread.php?t=1357

  ;-)

  Comment


  • #3
   REPOST!o
   Belly-flopping naked in a pool of yellow sweat, screaming "Jackass" with a wet cigarette

   Comment


   • #4
    Oorspronkelijk geplaatst door Starred Bekijk bericht
    Vroegah kreeg je nog een veeg uit de pan als je niet eerst even had gezocht of je niet aan het dubbel posten was ;-)
    lol, gaat lekker Starred... ;p
    Iedereen heeft recht op mijn mening!

    Comment


    • #5
     Tsja, als men denkt dat ik elk draadje ga zitten doorspitten om een oorvijg te voorkomen heeft men het mis. Dit bericht verdient gewoon z'n eigen topic en niet ergens weggemoffeld in een ander topic
     Je gaat het pas zien als je het door hebt

     Comment


     • #6
      ik zat ff naar de datum te kijken...maar heeft PrdV ditzelfde niet een tijdje terug ook al gedaan? Dus ook flitsers achtervolgen en een hoge ome bij vvn?

      of word dit een herhaling van eerder?

      niet echt superspraakmakend en bijzonder dus. gewoon nogmaals laten zien wat al eerder is laten zien en waar niemand zich over verbaast

      Comment


      • #7
       Oorspronkelijk geplaatst door Boris - Djurre Bekijk bericht
       ik zat ff naar de datum te kijken...maar heeft PrdV ditzelfde niet een tijdje terug ook al gedaan? Dus ook flitsers achtervolgen en een hoge ome bij vvn?

       of word dit een herhaling van eerder?

       niet echt superspraakmakend en bijzonder dus. gewoon nogmaals laten zien wat al eerder is laten zien en waar niemand zich over verbaast
       er is 7 jaar geleden beterschap belooft na aanleiding van de uitzending
       blijkbaar is daar geen reet van terecht gekomen
       dus wordt men voor een 2e keer te kijk gezet
       ook ik vindt peter een narcistische ijdeltuit

       MAAR de man heeft ook een hoop bereikt met zn uitzendingen , als dit een aanzetje kan zijn voor het besef dat de politie de prioriteiten moet verleggen van bureaucratie naar "echte" boeven vangen en mensenwerk

       is die uitzending in dat licht uiterst zinvol
       "ik heb nog nooit, maar dan ook nog nooit iemand meegemaakt die zo ontzettend zn piemel wil laten zien"--Bats
       "dan door naar Bats voor bakkie want dat staat ook nog"--TSM
       "Ik begrijp dat de piemeltjes weer zijn opgerold,strijdbijlen uit elkaars ruggen zijn getrokken en er nu wat omzichtig wordt gezwamd "--PACO
       "Ik verbaasde me anno 2006 over het infantiele gedrag van sommige ex-forummers-die-soms-nog-langskomen-om-te-patsen.Maar die waren in 2006 jonger dan TSM.:)"--Jasper

       Comment


       • #8
        Ja hoor, kom maar door met dit soort acties, geweldig.

        Comment


        • #9
         soortgelijk verhaal, VROS die ff naar de koffie scheurt

         http://www.flitsservice.nl/cm_php/main_repo.php?id=4203
         Volg Autopics nu ook op Facebook: https://www.facebook.com/Autopics.nl

         Comment


         • #10
          What's new
          Lang geleden, toen mijn jongste zoon een klein ukkie was en het autostrand bij Oostvoorne voor vierwielers toegankelijk was werd daar op een stille kille zondagochted een minimeet van een van onze collega fora (die van de scoobies) gehouden.
          Schitterende powerslides op een wat vochting strand wat er vlak als een biljatlaken bijlag. Na pakweg een kwartier of drie was het uit met de pret en werden er door de sterke arm der wet vriendelijk doch dringend verzocht om te stoppen en op te krassen. Anders zou oom agent gaan schrijven. Je kent het wel: te kleine kentekenplaten / teveel geluid / enz.
          We vertrokken en zoonlief en ik reden nog nagenietend van zoveel autoplezier terug naar huis. Toen we op de tweebaans provinciale weg door een politiebusje werden ingehaald. Verrek dat zijn onze vrienden in het blauw die ons net de wet gelezen hadden zei ik nog.
          Dat inhalen gebeurde op zo'n lompe manier dat ik m'n Kaasschaafje de sporen gaf om deze would-be Verstappen in blauw eens te volgen. En inderdaad: verdrijvingsvlakken - doorgestrokken strepen (alles voor de ideale lijn tenslotte) werden bij hoogst illegale snelheden volledig genegeerd.
          Ik heb toen een net briefje naar de politiebaas van onze regio gestuurd waarin ik aangaf dat het toch erg lastig was om aan m'n zoon uit te leggen dat onze dienaren van de wet dezelfde wetten, in mijn beleving, gewoon aan hun laars lapten.
          Kreeg na een week of twee een reactie terug waarin hij allereerst mijn kennelijke positieve houding ten opzichte van illegale straatraces hevig betreurde en dat de betrokken ambtenaren klaarblijkelijk onderweg waren naar een volgende spoedeisende klus.
          Voor de goede orde: het busje reed linea recta naar het politieburo in het dorp waar ik woon ....
          Last edited by levensnevel; 01-11-09, 07:41.
          Toyota Prius 2 - my 09 - editione Tech - 203K+83K km

          Comment


          • #11
           Hier een soortgelijke ervaring. Reed op de A27, 130 waar 120 was toegestaan als ik het mij goed herinner en werd ingehaald door 2 motormuizen van de KLPD alsof ik stil stond. Ik schrok omdat ik ze pas laat zag en zelf te hard reed, echter ze waren zo snel voorbij dat ik geeneens tijd had mijn gas los te laten. Heren moeten serieus tegen de 200 aangezeten hebben. Die zullen wel onderweg zijn naar een noodgeval dacht ik.
           Vijf minuten later ga ik tanken. Staan de 2 motoren voor de pomp nog na te tikken van de zojuist geleverde prestaties en onze wetshandhavers stonden binnen lachend een kop koffie te drinken.
           Iedereen heeft recht op mijn mening!

           Comment


           • #12
            Als de handhavers het al eigenlijk niet eens zijn met de regeltjes dan... Tsja..

            Wat doet Bert Woudenberg tegenwoordig?
            ----------------------------------------------------
            F30 328I Aut8 HE Luxury Line & 208 1.6VTI Intuitive
            ----------------------------------------------------

            Comment


            • #13
             Oorspronkelijk geplaatst door ExTaxi Bekijk bericht
             soortgelijk verhaal, VROS die ff naar de koffie scheurt

             http://www.flitsservice.nl/cm_php/main_repo.php?id=4203
             Sneu verhaal. Beetje jammeren over hardrijdende VROS'ers en zielig fotootjes posten.

             Als hij nou dat wegrestaurant was binnengestapt en die agenten had gevraagd waarom ze zo hard reden, ja, dát was iets geweest. En dan de hele discussie met die lui, inclusief hun namen, integraal op flitsservice zetten.

             Zo had ik het tenminste gedaan. :-)
             Op dag 8 schiep God de tie-wrap en de duct tape. En God keek en zag dat het goed was.

             Comment


             • #14
              Overigens is dat misschien wel een goeie.

              Ik heb helaas tot nog toe zulke politie-misdragingen nauwelijks gezien, maar blijkbaar komen ze vaak voor. Misschien moeten wij als gummers er de goede gewoonte van maken om die heren er gewoon even op aan te spreken wat dat voor debiel rijgedrag is?
              Op dag 8 schiep God de tie-wrap en de duct tape. En God keek en zag dat het goed was.

              Comment


              • #15
               Oorspronkelijk geplaatst door brun Bekijk bericht
               Overigens is dat misschien wel een goeie.

               Ik heb helaas tot nog toe zulke politie-misdragingen nauwelijks gezien, maar blijkbaar komen ze vaak voor. Misschien moeten wij als gummers er de goede gewoonte van maken om die heren er gewoon even op aan te spreken wat dat voor debiel rijgedrag is?
               Citizen's Arrest

               Ik....in een Stealth M5 er achter aan en dan van de weg afdrukken...in de boeien slaan en afleveren op het politieburo.

               Klinkt goed :D

               Comment


               • #16
                Jep en dan de auto mogen inleveren wegens gevaarlijk rijgedrag, prima manier om snel van die ouwe M5 af te komen ;)

                Comment


                • #17
                 Oorspronkelijk geplaatst door veejay Bekijk bericht
                 Als de handhavers het al eigenlijk niet eens zijn met de regeltjes dan... Tsja..

                 Wat doet Bert Woudenberg tegenwoordig?
                 Bert is tegenwoordig "verkeersspecialist" (zal ie zelf wel verzonnen hebben) En in die hoedanigheid schrijft o.a. voor de Gelderlander.

                 http://www.gelderlander.nl/algemeen/...art=9&sort=asc

                 Comment


                 • #18
                  Oorspronkelijk geplaatst door iOnline Bekijk bericht
                  Hier een soortgelijke ervaring. Reed op de A27, 130 waar 120 was toegestaan als ik het mij goed herinner en werd ingehaald door 2 motormuizen van de KLPD alsof ik stil stond. Ik schrok omdat ik ze pas laat zag en zelf te hard reed, echter ze waren zo snel voorbij dat ik geeneens tijd had mijn gas los te laten. Heren moeten serieus tegen de 200 aangezeten hebben. Die zullen wel onderweg zijn naar een noodgeval dacht ik.
                  Vijf minuten later ga ik tanken. Staan de 2 motoren voor de pomp nog na te tikken van de zojuist geleverde prestaties en onze wetshandhavers stonden binnen lachend een kop koffie te drinken.
                  Ach ze waren vast op weg naar een melding, en een paar minuten nadat ze jou voorbij gereden waren werd die ingetrokken en hadden ze tijd voor de welverdiende koffie.

                  Comment


                  • #19
                   Haha, dat is precies wat m'n vrouw opperde. We zullen het nooit weten.
                   Iedereen heeft recht op mijn mening!

                   Comment


                   • #20
                    Oorspronkelijk geplaatst door Redline Bekijk bericht
                    Bert is tegenwoordig "verkeersspecialist" (zal ie zelf wel verzonnen hebben) En in die hoedanigheid schrijft o.a. voor de Gelderlander.

                    http://www.gelderlander.nl/algemeen/...art=9&sort=asc
                    haha lol "verkeersspecialist " ik had verwacht dat die lul voor de rest van zn leven verdoemd was om wasknijpers te maken op een sociale werkplaats

                    het feit dat zon krant em serieus neemt zegt veel over zon krant
                    maar ja die hielden al eerder de smeerpijperij in het fietsenhok en machtsmisbruik van raadsleden/wethouders onder de pet

                    corrupte apen
                    "ik heb nog nooit, maar dan ook nog nooit iemand meegemaakt die zo ontzettend zn piemel wil laten zien"--Bats
                    "dan door naar Bats voor bakkie want dat staat ook nog"--TSM
                    "Ik begrijp dat de piemeltjes weer zijn opgerold,strijdbijlen uit elkaars ruggen zijn getrokken en er nu wat omzichtig wordt gezwamd "--PACO
                    "Ik verbaasde me anno 2006 over het infantiele gedrag van sommige ex-forummers-die-soms-nog-langskomen-om-te-patsen.Maar die waren in 2006 jonger dan TSM.:)"--Jasper

                    Comment


                    • #21


                     Mag dit:

                     [ ] JA

                     [ ] NEE
                     Iedereen heeft recht op mijn mening!

                     Comment


                     • #22
                      Ja, dat mag, want de juut staat stil.
                      Well Brian... I'm opening a boutique!

                      Comment


                      • #23
                       Volgens mij staat hij gewoon voor het stoplicht net als die auto rechts naast hem. Dat heet dan zo mooi een 'verkeerstop'. Da's iets anders dan gewoon stilstaan op een parkeerplaats. Je bent wettelijk dus gewoon aan het autorijden en de beste man verdient hier dus een boete van 150 euro.

                       Comment


                       • #24
                        Klopt. Staat voor een stoplicht, mag al niet, maar hij was ook al aan het bellen voordat hij stilstond.
                        Iedereen heeft recht op mijn mening!

                        Comment


                        • #25
                         Oorspronkelijk geplaatst door Lennart Bekijk bericht
                         Volgens mij staat hij gewoon voor het stoplicht net als die auto rechts naast hem. Dat heet dan zo mooi een 'verkeerstop'. Da's iets anders dan gewoon stilstaan op een parkeerplaats. Je bent wettelijk dus gewoon aan het autorijden en de beste man verdient hier dus een boete van 150 euro.
                         Ehhh nee.
                         In de wet staat 'tijdens het rijden', dus bij stilstaan mag je zoveel bellen als je wilt. En als het groen wordt kan je beter blijven staan want dat kost slechts 75 euro.
                         $ (cat - 2>&1 ) > /dev/null

                         Comment


                         • #26
                          Dus, iOnline, wat heb ik nu gewonnen?
                          Well Brian... I'm opening a boutique!

                          Comment


                          • #27
                           Lol, weer wat geleerd. Bij het stoplicht mag je wél bellen.

                           Dank je Geelhoed.
                           Iedereen heeft recht op mijn mening!

                           Comment


                           • #28
                            Dezelfde redenatie had een idioot voor me waarschijnlijk, want die ging op een tweestrooks voorrangsweg (BiBK) doodleuk op de rechterrijstrook stilsstaan om even te bellen. En ja dat kost maar 90 euro in plaats van de 150 voor rijdend bellen...
                            $ (cat - 2>&1 ) > /dev/null

                            Comment


                            • #29
                             Begint lekker met die Gallardo! Wat zeiken die mensen nou, heerlijk toch dat geluidje? :-)

                             Comment


                             • #30
                              ik zit er nu eens naar te kijken, maar het is wel heel treurig weggedrag van de heren flitsers.

                              Comment


                              • #31
                               Wel wat zwakteboden hier en daar: geneuzel over wildplassen en het legen van thermosflessen in de berm.
                               Well Brian... I'm opening a boutique!

                               Comment


                               • #32
                                Zo, de KLPD en Flits & Co. gaan moeilijke tijden tegemoet.

                                Ten eerste kunnen ze niemand meer aanhouden of die zulllen allemaal verwijzen naar de beelden van hun eigen gedrag. Dat worden moeilijke gesprekken.

                                Ten tweede zullen er intern wat pittige gesprekjes volgen. Ik verwacht inééns voorbeeldig rijgedrag van de heren KLPD en Flits-nsb-ers de komende dagen/weken. Bovendien zullem ze weten dat héél Nederland op hun rijgedrag let.

                                Ten derde heb ik begrepen dat men nu van plan is de auto's van de KLPD te gaan voorzien van electronica die het rijgedrag logt. Zal het vak KLPD-er straks inééns een stuk minder leuk zijn.

                                Die mijnheer de VVN voorzitter vond ik zielig. Zat daar niet lekker. Beetje zenuwachtig zijn glas water heen -en weer te schuiven. Wel dapper dat hij naar de studio is gekomen, maar dat heeft 'm niet geholpen. Kan natuurlijk never-nooit-niet, zijn positie handhaven na deze beelden. Had absoluut géén weerwoord. Probeerde nog wat slap te lullen over verantwoording tegenover zijn kinderen (sic) en zijn voorstel om Peter R. ambassadeur te maken voor VVN was té doorzichtig en werd ook vakkundig afgewezen. Denk eerlijk gezegd dat we binnenkort een andere voorzitter van VVN hebben.
                                Iedereen heeft recht op mijn mening!

                                Comment

                                Working...
                                X