Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

mobile.de - waar zijn de rare merken te vinden ?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • mobile.de - waar zijn de rare merken te vinden ?

  Oftewel de minder courante merken zoals Holden, Vauxhall (voor engelse autos) of Daimler (oldtimers) ? Er staat 1 Holden op. Ik was op zoek naar een Holden Monero maar kon 't ding nergens vinden, is er nog een andere portal van mobile.de ?

 • #2
  Het is niet zo raar dat er geen Holdens te vinden zijn op mobile.de. Hier op het continent zijn ze nooit verkocht. Ze werden in Europa alleen in GB geleverd. Dus http://eng.autoscout24.com/ of http://www.autotrader.co.uk/zal meer succes opleveren.
  Last edited by Elentinos; 27-11-09, 23:28.

  Comment


  • #3
   Huhhhh...Monero.. tja ben bang dat dat lang zoeken gaat worden:-)

   Ben je tevreden met een Monaro, dan kan je hier wel iets vinden;
   http://www.drive.com.au/Search/Searc...EN%7cMONARO%7c

   OK, is wel een endje uit de buurt, maar dan heb je ook wat.
   2 x ouwe premium meuk
   BMW E90 320D Dynamic Exe + chippie
   Jaguar X-Type Estate 2.0DI4 Exclusive

   Comment


   • #4
    http://www.autotrader.co.uk/classifi...7653&logcode=p

    2004 Monaro voor 9750 pond... Koopje toch?

    Comment


    • #5
     Money-ro, Monaco, iig dat is de auto ;)

     Die Aussi-bak is zeker niet overal geleverd en in de UK waarschijnlijk als Vauxhall maar had verwacht dat er misschien wel een importversie op mobile.de had gestaan.

     Ik ken die andere sites wel, alleen is mobile.de zoveel beter, zowel qua site als qua advertenties. Kijk maar bij die advertentie van John's Monaro ; 1 lousy fotootje met kwaliteitje 3% JPG compressie. Tja zo verkoop je natuurlijk geen autos. (Of trek je maffe Ollanders aan die je auto willen importeren).

     Verder zit ik dichterbij Duitsland dan Engeland vandaar m'n voorkeur voor een autootje uit Duitsland, als er niets in NL te vinden is.

     Doe eens gek met een Nissan R33 of R34 bv. In NL betaal je dan meteen de hoofdprijs, juist wegens de BPM die origineel zo hoog was. En met die nieuwe regels per 1 jan 2010 wordt 't helemaal leuk. Zelfs op lage BPM bedragen scheelt het ruwweg 30%. Dus een ouwe BMW invoeren waar je normaal 1250 euro BPM moet aftikken wordt in 2010 amper 1000. Altijd meegenomen bij de aanleg van je oldtimer wagenpark !

     Comment

     Working...
     X