Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

TopGear

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Ha, die Kijkers;

  Vrienden van TopGear, goed nieuws! Een gloednieuwe serie TG-afleveringen gaat binnenkort van start: op zondag 17 februari op 21:00 uur trapt TopGear seizoen 26 af op BBC2. Gemist? Op donderdag 21 februari om 20:30 uur zie je dezelfde aflevering op Spike TV!

  Matt LeBlanc, Chris Harris en Rory Reid presenteren vijf nieuwe afleveringen van elk een uur, vol met de beste auto-entertainment; en natuurlijk dito consumentenadvies.

  Wat we zoal voor je in petto hebben? De beste supercar-alternatieven voor een familiestationwagen. Een race naar de top van een berg met mini-44s. Een roadtrip door Sri Lanka met tuk-tuks. Chris Harris (voornamelijk dwars) op ons circuit in de Porsche 911 GT2 RS. En een gids voor hoe je een gebruikte, hoogwaardige luxe-limousine aanschaft en ermee racet voor de prijs van een Dacia Sandero.

  In onze redelijk snelle auto op het TopGear-circuit zien we dit seizoen onder andere James Marsden (X-Men), Stephen Mangan (Episodes) en rapper Professor Green verschijnen.

  Dus zet het dik in je agenda: zondag 17 februari, 21:00 uur, BBC2 en donderdag 21 februari, 20:30 uur, Spike TV. TopGear is terug!


  Scherven brengen gelul.

  Comment


  • Laatste seizoen met Joey en Rory, Chris blijft. Afgelopen seizoenen in die samenstelling vond ik leuker dan de laatste seizoenen met Hamster, Jezza en May, dus ik kijk al uit naar dit seizoen. Van The Grand Tour heb ik alleen seizoen n gezien, verder hoogstens af en toe een fragment.

   Comment


   • Het seizoen loopt nu al een tijdje, maar ik moet zeggen dat ik me prima vermaak. Meer op rijden gefocused dan the grand tour, tegelijk voldoende humor om het smeug te houden. Veel betere achtergrondmuziek (voor wat het waard is). Meer jeugdig enthousiasme, minder oude knorrepotten. Afgelopen aflevering met de bentley, de rolls en de S600 vond ik erg vermakelijk.
    Stiekem vind ik top gear dus ook leuker dan the grand tour.
    When men were men

    Comment


    • Ha, die Igmar;

     op zich nog steeds een leuk autoprogramma, maar ik zie het toch langzaamaan veel oude TopGear-kunstjes herhalen. Misschien iets meer info dan bij The Grand Tour, maar de grappenmakerij mist toch de chemie van dat oude trio. Desondanks zeker het aankijken waard, al moet ik ook zeggen dat ik The Grand Tour in hun rol zie groeien; de reportages bijvoorbeeld over Jim Clark en vorige week die over de NASA-astronauten vond ik gewoon van eenzaam hoog niveau.
     Scherven brengen gelul.

     Comment


     • Helemaal eens met Ingmar. Afgelopen zondag was echt een schitterende aflevering. Afgelopen weekend heb ik ook nog eens een recente Grand Tour aflevering opgezet (met campers in de USA), maar die heb ik snel afgezet. Ik trok die slecht geacteerde, voorspelbare slooppartijen voor geen meter. En dat is pas een eindeloze herhaling van ooit leuke ideen, bij TopGear weten ze er wat mij betreft toch steeds weer een leuke draai aan te geven. Enige minpuntje van het huidige TopGear vind ik het overduidelijke gespeelde gekat van Matt en Chris af en toe. Bijvoorbeeld in die review van de Bentley een week eerder. Maar volgens mij is zondag al de laatste aflevering van dit, wat mij betreft veel te korte, seizoen.

      Comment


      • TG is idd goed te doen.
       Die rode 600SEL was gaaf man. Inmiddels 30K ingestopt ipv de 6K waar het mee begon natuurlijk, maar wat cool om met die V12 te gaan racen. :-)
       Een eerdere aflevering vond ik erg saai. Ik weet niet eens meer waar het over ging.

       GT heeft soms hele gave afleveringen ook.

       Ferrari 308 GTB QV (1983)
       Alfa Giulia 1300 (1966)
       Mazda Miata (1990 Daily driver)
       BMW 320Ci (van GF)       Comment


       • Allemaal leuk, maar voor echt autonieuws hoeft je al jaren niet meer bij deze programma's te zijn. Het is gewoon een entertainmentshow met auto's als hoofdonderwerp. Niks mis mee, maar af en toe wat meer informatie of interessante weetjes is leuker dan een herhaling van toneelstukjes. Als het om dat laatste gaat kun je beter acteurs inhuren en een team comedyschrijvers voor beter gespeelde stukjes. Nu is het te vaak vlees noch vis.

        TGT blinkt nog steeds uit met prachtige reisverslagen en beelden en soms mooie reportages, maar als je echt een keer een mooi verhaal wil horen achter een auto of autobouwer, kun je beter Youtube aanslingeren en dan heb je een keur aan kanalen die dat laatste veel beter doen. Ik bedoel maar: een tijd terug crashte Hammond een Rimac One en dat ding vloog in de fik. Dat was alles wat men zich ervan kon herinneren. En alles over de geweldige techniek of de jonge gast die dit soort dingen zelf ontwikkelt en bouwt komt amper meer aan bod en verdwijnt naar de achtergrond. De balans is dan wel weg.
        Belly-flopping naked in a pool of yellow sweat, screaming "Jackass" with a wet cigarette

        Comment


        • Oorspronkelijk geplaatst door Hansv Bekijk bericht
         Ha, die Igmar;

         op zich nog steeds een leuk autoprogramma, maar ik zie het toch langzaamaan veel oude TopGear-kunstjes herhalen. Misschien iets meer info dan bij The Grand Tour, maar de grappenmakerij mist toch de chemie van dat oude trio. Desondanks zeker het aankijken waard, al moet ik ook zeggen dat ik The Grand Tour in hun rol zie groeien; de reportages bijvoorbeeld over Jim Clark en vorige week die over de NASA-astronauten vond ik gewoon van eenzaam hoog niveau.
         Hear hear. Dat John Glenn geen Corvette, maar een NSU Prinz had, wist ik bijvoorbeeld niet. En ik vind James May ook enorm gegroeid in z'n input sinds hij niet meer de chagrijnige oude vent hoeft te spelen.

         In Glenn's eigen woorden: "The Prinz got about 35-40 MPG., an important fact in those days when I drove the Arlington to Langley run once a week or so, all 180 miles of it each way. With my kids being a little older than some of the others at that time, I was already concerned about their college $, so the Prinz seemed like a good idea."
         Op dag 8 schiep God de tie-wrap en de duct tape. En God keek en zag dat het goed was.

         Comment


         • Ha, die Kijkers;

          kan me in PACO's commentaar ook wel vinden: de rol van TV-programma's als TG en TGT is natuurlijk enorm veranderd door de Jijbuis. Al te gedegen informatie vreet het grote publiek waarschijnlijk showy-show niet dus dan maar op de amusementstour. Kan ermee leven, ik vind de wat meer diepgaande info zelf wel.
          Scherven brengen gelul.

          Comment


          • Kuch...

           Vanavond 21.00 uur BBC2
           Flintoff, Harris en McGuinness.

           Nieuwe ronde, nieuwe kansen ;)
           Veritatis simplex oratio est

           Comment


           • Prima vermaak, alhoewel ik niet snap waaom de crikcet-klojo gecast is. Ik had niet het idee dat ie iets met auto's heeft, maar ik kon hem ook niet altijd verstaan dus misschien lag het daar aan. Joey ging weg omdat het woon-werk-verkeer toch een beetje zwaar viel, maar wat mij betreft was Rory gebleven.

            Het aanbod aan gelikte shows voor autoliefhebber is de afgelopen jaren enorm toegenomen, dus TopGear is niet meer uniek, maar wat mij betreft nog steeds een aanrader.

            Comment


            • Ha, die Kijkers;

             gemist, vanavond de herhaling (BBC2 20:00u) maar even opnemen.
             Scherven brengen gelul.

             Comment


             • Zo... Gister avond even gekeken. In begin had ik even...WTF maar we vonden het best wel vermakelijk. De vorige seizoenen was juist een kopie van het oude TG en dit was echt nieuwer. Alhoewel ik het niet erg zou vinden als ze gewoon weer eens auto's zouden testen en niet alleen maar reizen en een hypercar die niemand kan betalen.

              Comment


              • Serieus, Kleintje? Ik trek die nieuwe gasten niet. Harris is leuk, maar steeds de lul, telkens grapjes over zijn lengte (waar zagen we dat eerder?) Erg geacteerd en geforceerd. Rory en Matt waren leuk, maar dit is een aflopende zaak zo.
               ''Thank God for the internet experts''

               Comment

               Working...
               X