Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Erik_318ti

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Erik_318ti

  Hallo iedereen,

  Een korte voorstelling van mijn kant: Erik K., 27 jaar jong, afkomstig uit de omgeving van Woerden. Momenteel rijd ik rond in een BMW 318ti uit 1997, waar ik zo nu en dan een rondje rij in toeristentempo over verschillende circuits. Een paar foto's:

  Verder heb ik een grote voorliefde voor oude autosport-spullen. Dit jaar de GP Historique de Monaco, Le Mans Classic & de AvD Oldtimer GP bezocht. Daar maak ik ook graag foto's van, maar met een huis-tuin & keuken toestelletje, mag dat niet veel naam hebben qua kwaliteit.  Ben vooral een lezer & geen enorme poster. Als er iets leuks georganiseerd wordt, ga ik graag mee. Wil volgend jaar m'n racelicentie halen & met AGS of een instituut in de UK zelf in een F1 een paar rondjes draaien. Da's nu bijna rond & kijk daar erg naar uit.

  Voor de rest: Vraag maar raak !

  Met vriendelijke groet,

  Erik

 • #2
  Welkom op Gummen Erik!!

  Als je foto's van de Oldtimer-GP hebt, mag je die altijd posten natuurlijk. Dit jaar ben ik namelijk niet geweest, dus ik vraag me af of ik iets heb gemist. :-)

  In oktober kun je 2 uur op Zandvoort rijden met Gummen. Zie de VIP-box voor info.

  Ferrari 308 GTB QV (1983)
  Alfa Giulia 1300 (1966)
  Mazda Miata (1990 Daily driver)
  BMW 320Ci (van GF)  Comment


  • #3
   Lekkere motor, die 140PK. Eerste generatie compact stuurde misschien nog wel leuker dan de tweede, en heeft IMO een wat strakker en tijdlozer design.

   Comment

   Working...
   X