Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Wie is Bumpers & Beans?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Wie is Bumpers & Beans?

  Mijn naam is Michel Schreurs, 22 jaar oud en eigenaar van een auto detailing bedrijf. Op 12 april van dit jaar organiseer ik samen met een goede vriend een grote cars & coffee meeting in Den Bosch, geïnspireerd door de grote Amerikaanse voorbeelden. De opzet is simpel; met een grote groep échte autoliefhebbers kijken en kletsen over alles wat te maken heeft met je auto. Onder het genot van een goede bak koffie én onmisbaar in Den Bosch – de echte Bossche Bollen.

  Onze doelgroep is erg breed: iedere petrolhead is van harte welkom. Van classic tot EV en van American Muscle tot gave sleeper.

  Ons verzoek is om je vooraf aan te melden. We vinden het namelijk leuk om bezoekers van meer informatie over je auto te kunnen voorzien. Daarom vragen we je niet alleen het merk en type te vermelden, maar ook wat er bijzonder is aan jouw auto. Tijdens het evenement ontvang je een uniek nummer, we vragen je deze op een zichtbare plek te plaatsen. Met deze unieke code kun je tijdens het evenement de specs van de auto’s bekijken. Uiteraard vermelden wij géén privacygevoelige info zoals je achternaam of e-mailadres.

  Voor meer informatie of om je aan te melden verwijzen we je graag naar onze website: www.bumpers-beans.nl

Working...
X