Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Hoe kom ik hoog in Google?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Hoe kom ik hoog in Google?

  We hebben een nieuwe site www.superneon.nl maar als ik nu zoek op "lichtreclame" worden er 62 pagina's met resultaten getoond.
  Na de eerste 10 pagina's wordt je al behoorlijk geirriteerd dat je je eigen site nog niet bent tegen gekomen maar na 62 pagina's als de hele wereld en al je concurenten al een paar keer zijn geweest en je eigen site nog niet wordt getoond heb je het helemaal gehad.......

  Hoe kom ik op de eerste 3-5 pagina's???? is dit zelf te doen? is het een kwestie van betalen? of moet je dit uit handen geven??

  Wie heeft hier ervaring mee?

  Groet, John.
  Alleen als ie ijs en ijs koud is.

 • #2
  Google heeft bepaalde specifieke mechanismes, hierdoor zijn ze groot geworden, gedeeltelijk zijn deze ook bekend. De meeste web developers kennen wel enkele trucks hiervoor. In een ver verleden heb ik hier in mn werk ook mee te maken gehad. Is een wetenschap op zich, zijn ook personen die zich hier fulltime mee bezig houden.

  Een bekend verhaal is dat van die groep vrienden die allemaal op sites doorlinkten naar de homepage van een vriend van hem met de term "sukkel" (of iets vergelijkbaars). Omdat google niet zoekt naar letterlijke woorden, maar juist op doorlinken tussen sites onderling bij bepaalde termen, kreeg je die jongen dus als 1e hit terug bij het zoeken naar de term "sukkel". Beetje een urban legend, maar het zegt iets over het mechanisme. Verder moet je weten dat er een flinke tijdvertraging in het webcrawler indexing systeem van google zit.

  Je kunt je wel in dit onderwerp verdiepen, maar wellicht is het verstandiger iemand die er wat vanaf weet te laten sleutelen aan de code achter je website.

  http://www.googleguide.com/google_works.html
  Last edited by RC; 04-05-09, 21:39.

  Comment


  • #3
   http://www.depers.nl/economie/304337...le-jezelf.html
   Staat nuttige info.
   When men were men

   Comment


   • #4
    Nou je kan bij 't begin beginnen.

    Als ik zoek op "lichtreklame" zie ik dit op de 1e plek staan:

    Haco Lichtreklame B.V.
    - [ Translate this page ]
    Haco Lichtreklame BV, voor alle buitenreclame, neonreclame, lichtreclame, bewegwijzering, Een flashpresentatie van Haco over producten geleverd aan ...
    Contact - Fotogallerij - Nieuws - English
    www.haco.nl/ - 26k - Cached - Similar pages

    * de titel van de pagina bevat de zoekterm
    * het woord komt terug in de 1e alinea
    * ze gebruiken goede meta-tags zoals:

    meta name="description" content="Haco Lichtreklame BV, voor alle buitenreclame, neonreclame, lichtreclame, bewegwijzering, Een flashpresentatie van Haco over producten geleverd aan McDonalds."

    * nog beter is een domeinnaam met lichtreklame erin zoals "superneon-lichtreklame.nl" en op die pagina een wat korte informatie zetten en een link naar superneon.nl (geen automatisch redirect !)

    * zet op elke pagina minimaal de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden , kortom noem neon en lichtreklame en lichtreclame (en denk aan fout gespelde woorden) minimaal een keer in een logisch zinsverband

    * gebruik eventueel url-rewriting zoals www.superneon.nl/lichtreklame/ die dan dezelfde pagina laat zien als nu www.superneon.nl/index.php?pagina=lichtreclame

    * meldt je paginas aan bij google

    * maak een sitemap (XML) van je site en upload die naar google

    * installeer google-analytics op elke pagina (2 regels javascript code) zodat je bezoek wordt geteld, tevens weet google meteen DAT die paginas ook bestaan (ondanks dat de link tussen analytics en google search niet direct aanwezig is)

    * gebruikt bold- en strong-tags voor woorden die je wilt benadrukken, zoals lichtreclame, lichtreklame, neon, reklamebord etc etc

    * zoek ik op superneon dan zie ik dit in google:

    Superneon - Welkom
    - [ Translate this page ]
    U moet uw huidige Flash Player upgraden U kunt hier de laatste versie downloaden en installeren: installeer de nieuwste Flash Player ...
    www.superneon.nl/ - 9k - Cached - Similar pages
    Daar zou ik wat aan doen :)

    * zorg dat je wat hits krijgt, hoe meer hits hoe belangrijker google je site vindt. Laat medewerkers van thuis uit de homepage bezoeken (instellen als default). Maak een hyves-pagina aan van superneon. Schrijf op blogs over je bedrijf (over een project bijvoorbeeld) en link terug naar je domein. Kost allemaal niets, levert altijd wat op.

    * koop google adwords in, dat kan al vanaf enkele euros per maand. Hierdoor komt je mini advertentie in beeld bij zoekresultaten. Je maakt wat euros over, verzint een korte advertentie, verzint de woorden waarbij je wilt dat je mini-advertentie in beeld komt en je stelt een bedrag vast wat je over hebt voor een klik. Gebruik hele specifieke keywords zodat je weet dat je een potentiele klant hebt die zoekt en betaal daar dan rustig een euro voor. Met een plafond aan je budget ben je dan nooit veel kwijt en als die hit ook maar 1 klus oplevert heb je alles terugverdiend

    Commercieele jongens volgen dit soort regels maar willen ook altijd graag je site ondersteboven halen. Praktisch betaal je vooral daarvoor. Wat simpele regels volgen kun je vaak zelf en kost je weinig. Boekje kopen over SEO (search engine optimalisation) is natuurlijk ook geen weggegooid geld.

    'k Heb ooit wat research moeten doen voor www.marche.fr ; de marktplaats van frankrijk (van een nederlander overigens in Cannes). Die heeft 1.4 miljoen (!) pagina's in de google-index staan.

    Etcetera.

    Comment


    • #5
     M4 heeft al een aardige lijst opgesteld. Veel dingen kan je inderdaad zelf. Een goed CMS (content management systeem) faciliteert al heel veel. En een CMS hoeft niets te kosten, wat heet, er zijn een aantal hele goeie gratis CMSén.

     Zorg in ieder geval voor een goeie site optimalisatie voor de organic search, zeg maar het zoekgedeelte wat gratis is (SEO = search engine optimalisatie) in combinatie met Google Adwords (SEA = search engine advertising), de advertenties eromheen.

     Vooral met Adwords kan je goed verschillende proposities testen die je kunnen helpen bij het verbeteren van je website content. Merk je dat advertenties die nadruk leggen op kwaliteit het beste scoren, maak daar dan meer gebruik van in je teksten.

     Het belangrijkste is dat de inhoud van je website relevant is. Dus niet teveel dubbele content, superlange teksten. Kort, bondig, to-the-point.

     http://www.marketingfacts.nl/bericht...h_advertising/
     http://www.marketingfacts.nl/bericht...onden_van_seo/
     http://www.marketingfacts.nl/bericht..._sea_te_halen/
     http://www.marketingfacts.nl/bericht...een_webwinkel/
     Last edited by floris_s; 04-05-09, 22:25.
     2019 Volvo V60 T6

     Comment


     • #6
      Nog een simpel tipje: voorzie je afbeeldingen van relevante tags, Dan worden ze door google images geïndexeerd.
      Belly-flopping naked in a pool of yellow sweat, screaming "Jackass" with a wet cigarette

      Comment


      • #7
       Een nog simpeler tipje, gewoon even vragen aan diegene die het voor mij heeft geregeld.

       Voorbeeldjes te over, allemaal op de eerste pagina en ook nogeens helemaal bovenaan, wie doet me dat na:-)

       Type maar ff in op Google, bijvoorbeeld
       Drukkerij rotterdam
       Specialistisch drukwerk
       Drukwerk rotterdam
       Goedkoopste drukker
       enz. enz.
       2 x ouwe premium meuk
       BMW E90 320D Dynamic Exe + chippie
       Jaguar X-Type Estate 2.0DI4 Exclusive

       Comment


       • #8
        En uiteraard effe een tekstschrijver regelen die goed is in Google-optimalisatie. Ik weet er wel een. Stuur me maar een mailtje of PM. :-)
        Op dag 8 schiep God de tie-wrap en de duct tape. En God keek en zag dat het goed was.

        Comment


        • #9
         Zelfs "bmw 118d" in Google zoeken levert mijn website op onderaan de eerste pagina :-)

         Wat je moet doen is gewoon goed gebruik maken van de meta keywords en zorgen dat er via andere sites veel gelinkt wordt naar de jouwe. Dat scheelt al een boel. Met m'n BMW 316i-site destijds stond ik daarmee een paar jaar vast op de eerste plaats bij het zoeken naar "bmw 316i" in Google.

         Comment


         • #10
          "gebruik eventueel url-rewriting zoals www.superneon.nl/lichtreklame/ die dan dezelfde pagina laat zien als nu www.superneon.nl/index.php?pagina=lichtreclame"

          Je kan het zelf doen echter specialist weet meer ... :) Een site die alles op 1 php pagina afvangt is amateuristisch, ook gebruik html is niet netjes (zacht uitgedrukt) en naamgeving images is gemiste kans (foto1 ... evenals de alt zoals PACO aangaf). Daarnaast zet je het woord welkom in je title, suf ;-) Je introtekst is veel te kort, eerste pagina wordt altijd netjes door google opgepakt juist die pagina moet je op gaan scoren. Dus waarom lees ik daar geen keytekst over energiebesparing en juist de dingen waarop men op zoek is en dus zal intikken in Google?? Kortom kijk er met tekstschrijver als brun naar met je marketingplan en kijk eerst eens naar wat je verteld...

          Per definitie is een goede site afgestemd op je bezoeker uiteindelijk ook een goede site voor Google. Dus heb je maar 5 pagina's tja dan moet je je afvragen bv: vertel ik wel alles, en wat is deze meerwaarde op het geheel.

          Belangrijkste Google (willekeurige volgorde):
          1) Populariteit, staat er een link naar jouw pagina op sites met hoge pagerank?
          2) Ouderdom, hoe lang is je site al online en hoe scoort het woord momenteel al (lager dan 100.00 hits is dan een kans op pagina 1 zeer groot)
          2) Juist gebruik attribuut <title> (niet alle woorden erin stoppen maar datgene wat ook in document in je <h1> staat plus enkele woorden (die je bijstelt na analyse), zoekwoorden meten kan bv door gebruik google analytics die je onderaan je code zet (google ziet dan meteen je bezoekrate :-))
          3) Juiste symantiek document (begin h1, tekst intro, h2 tekst, beeld met title etc etc), nette code/tekst verhouding
          4) Eenkele metatags waarbij niet teveel woorden, maar degene die al zorgvolig gekozen in je teksten staan

          Belangrijkste is eerst een site te hebben die je verhaal netjes verteld. Bij bouw gewoon valide website en daarna finetunen!!
          Adviespunt zou dan zijn: cases; voorbeelden bij klanten dan heb je klantnaam, voorbeeld welk product en bij product veel afbeeldingen (dus niet 1 grootte!!!, maar meerdere in nette gallery onderaan die weer opgemaakt zijn volgens nette coding en tekst) en gedegen tekst (dus niet; dit is een superlamp). En dus niet wat je nu ziet:
          -p- -strong- PROJECTNIEUWS - ABN AMRO

          want dat zegt toch niets, dat moet in je H1 en niet het woord projectnieuws want dat is suf; Lichtreclame gemaakt voor ABN AMRO in je h1 die in je structuur bovenaan staat dus voor je menu zou nog beter zijn. En dan als je helemaal pro bent ga je nog Yslow finetunen dus niet drie stylesheets maar 1 maar goed dat doen we alleen bij traffic sites als anwb.nl maar mkb-er zou ook profijt hebben :-) Je entreepagina van de cases is ook een gemiste kans bv.

          Ik las ook net "Commercieele jongens volgen dit soort regels maar willen ook altijd graag je site ondersteboven halen." En dat klopt mn handen gaan jeuken bij je eerste pagina, de structuur is gewoon niet netjes (content hoger is BETER), je vulling met flash doe je gewoon netjes met javascript op laatste die zooi wil je niet bovenaan in je structuur, beste in jouw geval:
          -skip
          -content (het artikel an sich met h1 etc)
          -hoofdmenu
          -related content

          Owja laatste tip zet je gewilde zoekwoorden niet op een goed forum want tien tegen 1 dat gummen anders gaat scoren op dat woord!! Gummen heeft namelijk al ouderdom en veel inbound links :-)

          Aardige info voor de beginner: http://www.frankwatching.com/archive...gankelijkheid/

          Succes.

          ps je kan het bovenstaande lezen zoals je wilt, ik zeg niet alles van je site is ruk maar veel klopt gewoonweg niet terwijl je prospectus me gewoon zegt dat jullie mooie dingen doen zegt de site mij (en ook google want die kijkt er niet menselijk naar) iets geheel anders.. Enkele klanten van mij hebben hun eigen GSA en daar leren we veel van, het hele proces is een leerproces en niet enkel gericht op Google maar ook conversie etc etc bij zaken als amazon is zelfs responstijd een issue kortom de materie is boeiend genoeg, en juist voor mkb kansen genoeg)
          Last edited by squadracorse; 05-05-09, 13:10.

          Comment


          • #11
           Oorspronkelijk geplaatst door John Bekijk bericht
           Een nog simpeler tipje, gewoon even vragen aan diegene die het voor mij heeft geregeld.

           Voorbeeldjes te over, allemaal op de eerste pagina en ook nogeens helemaal bovenaan, wie doet me dat na:-)

           Type maar ff in op Google, bijvoorbeeld
           Drukkerij rotterdam
           Specialistisch drukwerk
           Drukwerk rotterdam
           Goedkoopste drukker
           enz. enz.
           Dat is waarschijnlijk betaald per click?

           Simpelweg een budget opstellen. Zoekwoordenlijst opstellen. Elk zoekwoord kost een bepaald bedrag per click en zolang je budget hebt sta je bij zoekopdrachten met jouw zoekwoorden (bijna) bovenaan.

           Ik vind het de meeste effectieve manier van de verschillende die ik heb toegepast/laten toepassen.
           Forza!

           Comment


           • #12
            Owja in een ander topic had je het over spam. Je kan wel spamassasin op je mailserver installeren maar je email adres op die wijze op je site neerzetten is vragen om spambots om alstublieft dat email adres op te nemen. Ook dat zegt me; amateurisme... En outbound link naar je maker heb je liever ook niet :-) en om even iets over die footer an sich, omzetten naar microformats is nog netter en zefs verborgen geolocatie nog BETER dus dan win je ook al op die ene footer.
            Zoekscherm op een site van nog geen twee lagen diep is eigenlijk onnodig! Zover de laatste tip :-)
            Last edited by squadracorse; 05-05-09, 13:17.

            Comment


            • #13
             Whoooooooooo.....tips te over!!! en dus werk aan de winkel!

             Ik weet nu dat ik op de eerste 64 pagina's met de zoekterm lichtreclame niet voor kom is kiiken wat over 3 weken is??

             Ik ga aan de slag!

             Bedankt John.
             Alleen als ie ijs en ijs koud is.

             Comment


             • #14
              Bovenstaand gaat een beetje over moderne commerciële websites. Maar nu een oude frame site, mijn site www.z-point.nl Toen '97 privé opgezet met weinig kennis (al doende leert men).

              Wat wil de creator? Natuurlijk iedereen door de voordeur naar binnen toe. Alle andere pages zijn ‘ noindex nofollow’.
              Dus de kansen op bekendheid zijn miniem, eigenlijk een pagina!

              Dan lees je ergens maximaal 20 steekwoorden en een omschrijving van max 200 karakters………phoe das weinig, denk ik dan. En die steekwoorden dienen ook nog terug te komen in je verhaal……….of sla ik de plank mis??
              "Colourful fearsome cars were roaring in the woods again.
              The sight and sound of the mighty Datsun 240Z will long be savoured"

              Comment


              • #15
               Oorspronkelijk geplaatst door Datman Bekijk bericht
               Bovenstaand gaat een beetje over moderne commerciële websites. Maar nu een oude frame site, mijn site www.z-point.nl Toen '97 privé opgezet met weinig kennis (al doende leert men).

               Wat wil de creator? Natuurlijk iedereen door de voordeur naar binnen toe. Alle andere pages zijn ‘ noindex nofollow’.
               Dus de kansen op bekendheid zijn miniem, eigenlijk een pagina!

               Dan lees je ergens maximaal 20 steekwoorden en een omschrijving van max 200 karakters………phoe das weinig, denk ik dan. En die steekwoorden dienen ook nog terug te komen in je verhaal……….of sla ik de plank mis??
               http://www.gummen.org/forum/showthread.php?t=2101

               Te beginnen met de frames eruit te slopen :-)
               2019 Volvo V60 T6

               Comment


               • #16
                "Dan lees je ergens maximaal 20 steekwoorden en een omschrijving van max 200 karakters………phoe das weinig, denk ik dan. En die steekwoorden dienen ook nog terug te komen in je verhaal……….of sla ik de plank mis??"

                Metatags description wordt voor Google niet echt meer gebruikt voor ranking. Soms voor je indexpagina leuk voor tekstje onder de link maar meer ook niet echt. Twee mogelijkheden:

                1) marktplaats oplossing. Dus frames behouden maar op de contentpagina's een script die kijkt zit ik in mn frame zo nee die opnnieuw laden. Kan je de nofollow-noindex weghalen :-)

                ECHTER ... je navigatie bovenin is ruk... (frame in procenten en uitklapmenu die dus soms niet zichtbaar is...) en je pagina's kunnen veel beter scoren zonder frames!! Dus beter zou zijn;
                2) om de site om te bouwen. Maak van de naviagatie een include! Dus die zet je in 1 bestand en die include je op elke pagina zodat makkelijk onderhoudbaar. Nog beter is de template an sich in 1 bestand te knallen en die te splitsen voor gebruik van je contentpagina's.


                Frames doen we nooit meer eigenlijk. Vroeger fixte het een laadissue en kon je zaken absoluut neerzetten. Dat kan nu veel beter middels goede layoutopties en laadissues zijn helemaal niet meer aan de orde....
                Last edited by squadracorse; 08-05-09, 09:29.

                Comment


                • #17
                 Wat ouder topic maar toevallig ben ik bijna klaar met een klus om een website helemaal te optimaliseren voor Google / SEO en even vergeleken met Montoya's Superneon.

                 Een aantal redenen waarom die site niet op lichtreklame hoog staat:

                 1. de titel van de site heet "Superneon". Daar zou je minimaal ook het woord Lichtreklame in moeten verwerken.

                 2. de URLS naar andere paginas werken via een index.php script met een parameter. Dat wil je omschrijven via de mod_rewrite in een .htaccess bestand zodat je real-urls of human-friendly urls kan gebruiken zoals www.superneon.nl/over-ons-bedrijf of http://www.superneon.nl/over-ons-bed...-naar-den-haag.

                 Juist bij subnivos komt dan de volledige informatie (breadcrumb) in beeld en bij zoeken zal Google dan meer vinden.

                 Op je voorpagina staat vrijwel geen relevante informatie (tekst) over wat je wilt verkopen aan mensen die in Google zoeken. Wel termen zoals "landelijke dekking" of "heldere werkwijze" maar op die woorden zoeken mensen niet. Het blokje tekst dat relevant is bestaat uit 3 zinnen:

                 <p><strong> Welkom op de site van Super Neon Lichtreklame B.V.</strong></p>
                 <p><br />Super Neon: een flexibele partner voor het ontwikkelen van uw huisstijl.</p>
                 <p>Expert in het produceren, monteren, onderhouden en beheren van uw huisstijldragers.</p>


                 Daar wil je zoveel mogelijk gegevens (en keywords) voor een zoekende klant in plaatsen zodat die op je voorpagina komt.

                 De grote overzichtfoto van jullie werk zou je kleine fotos kunnen opknippen die je elk een goede naam geeft (bedrijfsnaam en wat voor soort oplossing je hebt verkocht) en een link naar de projectpagina.

                 Op elke projectpagina laat je niet alleen zien wat het resultaat is maar je beschrijft, in vaktermen en met een goede beschrijving -wat- je hebt uitgevoerd voor KPN/Heineken/John Deere etc.

                 BV: http://www.superneon.nl/index.php?pagina=john-deere

                 Hier vertel je wie John Deere is maar dat zal een potentieel klant worst zijn ; die wil lezen dat je vlaggen, naambordjes, reklamezuilen, neon type A lengte 36 meter en xenon bouwlampen merk Hatseflats x 16 in de voortuin hebt geplaatst voor het uitlichten van de gevel in de nacht met bewegingssensoren, oververhittings beveiligingen, milieuvriendelijk eco-stroom-tarief blabla etc. Want op die termen zoekt je potentieele klant.

                 Verder moet je dynamisch een sitemap.xml bestand voor Google genereren. Dat is een overzichtje van alle individuele paginas op je website. Dat bestand stuur je (al dan niet geautomatiseerd) door naar Google en dan weet Google direct welke paginas er allemaal zijn, in plaats dat meneer G. dat zelf moet gaan uitzoeken.

                 Nu heb je 30 paginas in Google zitten en die zijn voor Google vrijwel allemaal identiek (!) kijk maar eens hoe Google jouw paginas ziet:

                 http://www.google.com/#q=site:supern...7ac5834e645580

                 Juist daar wordt je niet blij van en wordt je nooit gevonden.

                 Dus. Zo maar wat gratis advies. Wat een glaasje Schots water niet al kan doen.

                 Comment


                 • #18
                  Oorspronkelijk geplaatst door Scudetto Bekijk bericht
                  Dat is waarschijnlijk betaald per click?

                  Simpelweg een budget opstellen. Zoekwoordenlijst opstellen. Elk zoekwoord kost een bepaald bedrag per click en zolang je budget hebt sta je bij zoekopdrachten met jouw zoekwoorden (bijna) bovenaan.

                  Ik vind het de meeste effectieve manier van de verschillende die ik heb toegepast/laten toepassen.
                  Zo zeg, weer een ouwe draad boven water.
                  Zie ook dat ik nog niet eens een antwoord op Scudetto heb gegeven.
                  Nope geen cent voor betaald, betaal ook niet per klik, nul, noppes, nada.
                  Allemaal gefixt door onze ouwe trouwe Maarten.
                  2 x ouwe premium meuk
                  BMW E90 320D Dynamic Exe + chippie
                  Jaguar X-Type Estate 2.0DI4 Exclusive

                  Comment


                  • #19
                   Hé mannen bedankt voor de tips, we zijn er nu echt mee aan de slag gegaan.....ik ga voor de eerste pagina zoekresultaten op 1-1-2010, dat moet lukken anders geef ik een rondje voor de hele zaak ;-)
                   Alleen als ie ijs en ijs koud is.

                   Comment


                   • #20
                    *schop*

                    Deze sites komen in ieder geval hoog in Google...

                    http://www.multiscope.nl/organisatie...-van-2009.html

                    Vooral de eerste natuurlijk. :)

                    Maar goed, ik zit klaar voor uw inkoppers: wat zegt deze lijst over de Nederlander?
                    Z3 Coupé 2.8, E36 325i Coupé, Octavia 4x4 turbo - 8W, Octane, Autosport.nl
                    "No comment! There will be a formal press release after our victory." - Herr Doktor Altbauer, Schnorcedes Rennleiter

                    Comment


                    • #21
                     dat een hoop mensen zijn overgestapt naar de Rabo zo te zien.

                     Ze hebben ook wel de makkelijkste online bankier pagina trouwens. werkt superhandig.
                     Forza!

                     Comment


                     • #22
                      Ach die meetmethode is discutabel omdat er een panel wordt gebruikt. Ook al zitten er veel mensen in dat panel ; het is geen dwarsdoorsnede van de NL surfbevolking. Daardoor komen sites als Wehkamp en Neckerman zo hoog. Geen hond die daar normaal naar surft met 20 triljard andere webshops als mogelijkheid.

                      Of zitten de heren hier stropdassen via de Wehkamp te bestellen ?

                      Comment


                      • #23
                       Ik geloof dat merkbeleving daar ook heel erg meespeelt. Heb net de beta van de nos afgerond en ben daar wel heel erg blij mee, kijken of de ranking wordt beinvloed.... Project bij volgende klant is nog uitdagender maar zelfs Patrick zou de cleane code bij de beta.NOS.nl kunnen waarderen met zeven miljoen unieke bezoekers per maand :-)

                       Comment


                       • #24
                        Van pagina 62 naar 28 bij zoek opdracht "lichtreclame" we gaan vooruit maar de eerste pagina is nog ver weg...
                        Alleen als ie ijs en ijs koud is.

                        Comment


                        • #25
                         het kan inderdaad even duren om hoger in de lijst bij Google te komen inderdaad, 2 maanden is niets maar er zit progressie in.

                         heb even gekeken en wel wat opmerkingen:

                         betaal jij voor deze site een bedrijf?

                         op de huidige index-page staat eigenlijk niets.. ;)
                         zowiezo zou ik allereerst de pagina 'profiel' waarop veel informatie staat als index-pagina maken.
                         wat een gemiste kans zeg.
                         de index-page is een hele belangrijke om daar geen noemenswaardige informatie te plaatsen.


                         enne....ik zie nergens meta-tags......(lees je maar even in op metatags.nl)
                         ook de titel is wel erg karig de titels van de pagina's zijn allemaal het zelfde....dat moet je ook niet doen.

                         voorbeeld van titel van de eerste pagina : Superneon Lelystad: ontwerpen, ontwikkelen, produceren en onderhouden van gevelreclames, neon signs, presentatiezuilen, reclamemasten, bewegwijzering en signing.

                         per pagina wijzig je de titel met steekwoorden die op die pagina voorkomen.

                         het lettertype is ook te klein, Google wil geen bril opzetten dus groter letter type gebruiken en belangrijke termen in een vette en-of grotere letter,
                         Autopoetsen klik A1 Car Cleaning
                         A1 Car Cleaning |Alloygator Velgrandbescherming|Polishangel

                         Comment


                         • #26
                          Gelukkig heb ik dit probleem allang niet meer:-)
                          2 x ouwe premium meuk
                          BMW E90 320D Dynamic Exe + chippie
                          Jaguar X-Type Estate 2.0DI4 Exclusive

                          Comment


                          • #27
                           Bovenstaande is onjuist! Wel is je eerste pagina ruk opgezet...

                           In de titel moet datgene staan dat ook in je tekst is terug te vinden. Gebruik hem dus niet om meta informatie op te slaan maar gebruik tenminste de titel die je ook in de h1 zet. Dit is gewoon volgens webrichtlijnen.

                           Google maakt geen onderscheid in tekstgrootte, echter wel in de h structuur. Document liefst zo opzetten dat het begint met de h1 die voor elke pagina evenals de title uniek is.

                           Metatags kan je gebruiken voor je eigen meta datering maar Google leest er gewoon overheen. Voor je eerste pagina kan je wel een description gebruiken maar voor ranking maakt het niets meer uit, zie http://googlewebmastercentral.blogsp...-meta-tag.html

                           Succes!

                           Comment


                           • #28
                            Precies.

                            En anders even post #8 in dit draadje herlezen.

                            :-)
                            Op dag 8 schiep God de tie-wrap en de duct tape. En God keek en zag dat het goed was.

                            Comment


                            • #29
                             Gisteren las ik nog een aardige tip: beschrijvende URL nemen.

                             http://tekstschrijver-tim.nl/2009/12...ende-merknaam/
                             Z3 Coupé 2.8, E36 325i Coupé, Octavia 4x4 turbo - 8W, Octane, Autosport.nl
                             "No comment! There will be a formal press release after our victory." - Herr Doktor Altbauer, Schnorcedes Rennleiter

                             Comment


                             • #30
                              even inbreken in dit topic

                              @ Squadracorse en Brun

                              wat kunnen jullie doen voor mijn site?

                              ;)
                              Autopoetsen klik A1 Car Cleaning
                              A1 Car Cleaning |Alloygator Velgrandbescherming|Polishangel

                              Comment


                              • #31
                               Zit voorlopig volgeboekt, wanneer kom je nou eens de RR doen :-)

                               Ik zou in eerste instantie de extra teller weglaten (je meet al met Google), alle inline meuk weglaten (site sneller en beheersbaarder) en je projecten niet alleen beschrijven middels een foto maar indelen in uitzonderlijke projecten.

                               Range Rover x
                               -l eren bekleding opgeknapt
                               - kleine deuken in de lak verwijderd
                               - verwijdering van krassen
                               foto voor en foto's na

                               In het overzicht zie je dan alleen de thumb, maar elk uniek porject scoort dan wel met tekst. Die tekst maakt het voor je bezoeker ook leuker. Stel er staat een oude E30 in met wat tekst dan kan een andere E30 bezitter ook sneller denken, maar dat kan hij dus bij mij ook doen...

                               Dan kan je inspelen op datgene dat mensen zoeken, zet er User Generated Content bij en dan scoren je artikelen beter. ZIjn meer kleine dingen, zou zelf de master template ook eens bekijken door die netter op te zetten, geen Word html erin etc etc.

                               Focus niet teveel op Google zeg ik altijd tegen mijn klanten, maar die hebben meestal al het voordeel dat ze goed scoren door hun populariteit op het net. Als ik gelijk krijg gaat de NOS na maandag beter scoren, ook door inzet van sitemaps voor video en artikelen :-)

                               M

                               Comment


                               • #32
                                Oorspronkelijk geplaatst door squadracorse Bekijk bericht
                                maar die hebben meestal al het voordeel dat ze goed scoren door hun populariteit op het net.
                                Aaahh OK Maarten, het komt dus niet door jou, maar omdat ik zo populair ben:-)
                                2 x ouwe premium meuk
                                BMW E90 320D Dynamic Exe + chippie
                                Jaguar X-Type Estate 2.0DI4 Exclusive

                                Comment

                                Working...
                                X