Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Nog 10 uur...

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Nog 10 uur...

  Tijdens de Vrijdag Freaknacht van 4 oktober belt er een jongen genaamd Otto die vertelt kanker te hebben en nog maar 10 uur te leven heeft en nog één plaatje wil horen en daarna euthanasie zal ondergaan.

  Natuurlijk geloven de heren hem niet en nemen 'm dan ook ff in de maling met o.a. opmerkingen als "Sorry, dit plaatje kunnen we pas over 11 uur draaien...".

  Totdat het toch wel echt lijkt te zijn...

  http://www.youtube.com/v/F6xpCtKjLGs&hl=nl&fs=1

  Als het niet waar is, is het een behoorlijk zieke grap.
  Last edited by iOnline; 06-10-08, 08:37.
  Iedereen heeft recht op mijn mening!

 • #2
  Toevallig las ik dat verhaal gisteren ook op het AD.
  Heeft behoorlijke indruk op me gemaakt, ook gezien het feit dat we gisteren een bijeenkomst hadden ter herdenking van een (ook aan kanker) overleden vriend.

  Zulke dingen zetten je wel weer even met beide benen op de grond.

  Comment


  • #3


   Volgens enkele oplettende lezers op internet zou het gaan om een ene Ceriel van Egdom die ook het bekende Python trauma telefoontje heeft gepleegd. Dit omdat hij ook de cover van Coldplay Viva la Vida op zijn blog heeft staan. Ceriel van Egdom een 29 jarige jongen is bekend met het voor de grap uitbuiten van slechte situaties. Het is nog niet bekend of hij ook daadwerklijk het bewuste telefoontje heeft geplaatst. Zie hieronder zijn Efteling "python" grap":
   2006 Volvo V70 2.4 (170pk)

   Comment


   • #4
    dan ben je echt een gore minkukel als je zoiets flikt.
    Volg Autopics nu ook op Facebook: https://www.facebook.com/Autopics.nl

    Comment


    • #5
     Het kan een hoax zijn, maar de argumenten die door die website worden aangedragen kloppen niet.
     Daarnaast is er nog gezocht in overlijdensregisters van de afgelopen 5 dagen , ook hierin staat geen Otto vermeld of een mogelijk persoon van 19 jaar die overleden moet zijn in deze dagen. Verder is euthanasie die officieel verloopt bij kanker gevallen ook nauwelijks toegestaan. Verder moet officiële euthanasie altijd in een geregistreerd ziekenhuis gebeuren. Euthanasie wordt meestal toegepast op kankerpatiënten die al beginnende pijn hebben en ongeneeslijk ziek zijn.

     Na 2 dagen in de media, 1800000 views van het radio fragment en verdere publicaties heeft zich er verder nog geen enkel persoon gemeld. Ook is er nog geen ziekenhuis geweest die de euthanasie heeft erkent. Geen enkele krant bevat dus de mogelijke euthanasie advertentie van deze Otto, waar “veel reacties” op geweest zijn. Tot nu toe geen enkele reden om aan te nemen dat het telefoontje echt was.
     Moet er een overlijdensbericht ergens in staan? Is dat verplicht dan? En hoe goed is er eigenlijk gezocht? Hoezo is euthanasie niet thuis toegestaan? Boeken vol over euthanasie die thuis is uitgevoerd. En hoezo is euthanasie bij kanker nauwelijks toegestaan? Ook hier boeken vol over de praktijkgevallen. Hoezo moet iemand zich melden? Dat lijkt me juist heel onkies, om te komen vertellen over de laatste uren van Otto. En hoezo: "geen enkel ziekenhuis heeft de euthanasie erkend"? Zodra een ziekenhuis dat zou erkennen, breken ze het beroepsgeheim. Lijkt me dus dat een ziekenhuis nooit dat als eerste zal erkennen.
     When men were men

     Comment


     • #6
      Misschien tóch een grap...

      Jongen meldt dood aan Giel Beelen

      AMSTERDAM - Er zijn sterke aanwijzingen dat de jongen die vrijdagavond in een radioprogramma zijn euthanasie aankondigde, een grappenmaker is.


      Otto, die in het 3FM programma Freaknacht verkondigde tien uur later euthanasie te plegen, zou eigenlijk C. zijn. Een jongen die al vaker dit soort misselijke grapen heeft uitgehaald. Eerder zou hij naar de Efteling gebeld hebben met de valse mededeling dat hij uit de python gevallen was, zo meldt RTL Boulevard.

      De vader van C. heeft laten weten dat het inderdaad zijn zoon zou kunnen zijn die Gerard Ekdom en Giel Beelen vrijdagnacht in de uitzending heeft opgebeld. Ook is er op de internetsite van de jongen een filmpje te zien waarop hij Viva La Vida van Coldplay playbackt; het nummer dat door 'Otto' in de uitzending werd aangevraagd.
      Iedereen heeft recht op mijn mening!

      Comment


      • #7
       Oorspronkelijk geplaatst door iOnline Bekijk bericht
       Telegraaf zeker: misselijke grapen.
       ------------------------------------------------
       We have normality. I repeat, we have normality. Anything you still can't cope with is therefore your own problem.

       Comment


       • #8
        Telegraaf vandaag
        When men were men

        Comment

        Working...
        X