Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Bouwkundig probleem (lekkage) wie kent bedrijf om te traceren

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Bouwkundig probleem (lekkage) wie kent bedrijf om te traceren

  Ik heb een parterre woning Bj 1922 in verhuur waar al jarenlang incidenteel lekkage optreedt aan de binnenkant van de (massieve) 1-steens buitengevel.
  Lekkage heeft in ernst gevarieerd van vochtplekken/jes tot stromend water langs de binnengevel.

  Situatie: op de 1e etage bevindt zich een ondiep balkon, vloer daarvan is cement met bitumen bedekking, buitengevel is tot ca 50cm boven balkonvloer doorgetrokken en vormt met een laag daarop gemetselde patioblokken daardoor gelijk het balkonhek.

  Al jaren treedt er onder het balkon langs de binnenkant van de gevel over een gebied van een aantal meters breedte incidenteel lekkage plaats. Heb er al diverse loodgieters en een gevelspecialist (als in gevelrenovatie, voegen/stralen) bijgehad.
  Balkonvloer is helemaal nagezien en deels opnieuw bekleed, maar niemand is in staat de lekkage definitief te traceren/ op te lossen. Telkens blijft het vaak een tijd droog (onafhankelijk van de reparaties) en ineens is er dan weer lekkage
  Gevel is paar jaar geleden opnieuw gevoegd en geimpregneerd, maar ook toen is lekkage niet verholpen.

  Word er een beetje wanhopig van. Wie weet een goed bouw/loodgieters/of meet/inspectie bedrijf die hier mogelijk iets zou kunnen onderzoeken/oplossen?

  Tips zeer welkom

  Ps, woning bevindt zich in centrum Voorburg (nabij Den Haag)

 • #2
  Je hebt pb.

  Comment

  Working...
  X
  😀
  🥰
  🤢
  😎
  😡
  👍
  👎