Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Flikker toch op, mens!!!!

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Het gaat om het doorsturen van een mail. Niet om het graven (wat al raar is).

  Comment


  • Een gedeelde mailbox op het werk is per definitie niet privé, en valt dus niet onder privacywetgeving. Het is vervelend om een duobaan te hebben met een collega die domme dingen doet, maar daar kan de wetgeving niet bij helpen.
   VolvoXC70 D5 Geartronic (2012) - Ford Kuga 2.0 TdCi (2015) - Suzuki Jimny (2017)

   Comment


   • Het gaat om het doorsturen van mail.... Is toch raar?

    Klopt WimD. Tis een raar mens.

    Comment


    • Doorsturen is raar, maar wat WimD zegt: als je vrouw privémail wil sturen, moet ze natuurlijk niet de gedeelde mailbox van het werk gebruiken...
     Op dag 8 schiep God de tie-wrap en de duct tape. En God keek en zag dat het goed was.

     Comment


     • Is geen privé mail. Ze vraagt vrij aan haar chef (die daar over gaat)....gestoorde collega gaat struinen in de "Send items" en stuurt de mail ongevraagd ook even door naar de algemeen directeur. Zo moet je het dus zien. De mail is wel getekend door mijn vrouw. Dus vraag ik me af, of het wel een algemene mail is.

      Stel hier op kantoor staat een zak met post. En ik zie allemaal dichte brieven liggen van mijn mensen voor mijn zaken partner. Ook al is het mijn briefpapier, mijn enveloppe en mijn kantoor, ik ze niet zomaar mag lezen en nog even aan iemand mag sturen. Dan wordt het verhaal op eens heel anders terwijl het eigenlijk hetzelfde is.

      Gebeuren sowieso rare dingen daar op kantoor. Ze hebben het zelfde contract maar de meeste feestdagen vallen op de dagen dat die collega moet werken. Dus al met al heeft zij 10 dagen meer vrij dan mijn vrouw terwijl ze exact hetzelfde verdienen Ik ben wel bezig om dit juridisch uit te laten zoeken want dat klopt gewoon niet.

      Comment


      • Misschien dat ik het niet helemaal begrijp hoor maar wat is het probleem eigenlijk ?

       Immers, je vrouw vraagt vrij aan haar chef, dat lijkt mij legitiem. Dan is er een malle collega die de e-mail foreward naar de directeur, raar inderdaad maar mag de directeur dat dan niet weten dat verlof is gevraagd ? of zijn de vrije dagen op en doet rare collega klikspaan boterspaan ? Of is collega jaloers omdat zij op dezelfde dag vrij wilde hebben ? Of omdat het aanvragen van vrije dagen niet via de e-mail mag ??

       Dat het een rare collega is, dat is wel duidelijk maar wat is haar motief ? En, ondanks dat het misschien niet zo hoort, wat is het probleem ?

       Belangrijk ook, wat vind de directeur ervan ? Dat zal hem toch ene grote rotzorg zijn zou ik denken.

       Comment


       • Oorspronkelijk geplaatst door Minuteman Bekijk bericht
        Misschien dat ik het niet helemaal begrijp hoor maar wat is het probleem eigenlijk ?
        Dit.


        1. Op maandagen kun je gewoon beter gaan werken, dan krijg je de meeste gratis vrije dagen en op maandagen kun je met je collega's het weekend verslag bespreken, dus hoef je niet zoveel te werken.
        2. Waarom verdienen jouw vrouw en die crazy collega hetzelfde? Zijn ze even oud? Hebben ze evenveel ervaring? Hoelang werken ze er al? Wie kan er beter onderhandelen over het salaris?
        Owh wacht. Alleen de laatste vraag is belangrijk.
        3. Wie is er niet tevreden? Jij of je vrouw?

        De oplossing heb ik alvast.
        https://www.nationalevacaturebank.nl/

        Comment


        • Wat ik trouwens mis. Heeft jouw vrouw van haar chef vrij gekregen? Of heeft haar chef nog niet gereageerd en heeft die allerliefste crazy collega het uit behulpzaamheid doorgestuurd aan de directeur?

         Comment

         Working...
         X