Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

De moppentrommel.

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • De moppentrommel.

  Een man klaagt tegen zijn vriend: "Mijn elleboog doet echt pijn,ik denk dat ik maar eens naar de dokter moet."

  Zijn vriend antwoordt: "Nee dat hoeft niet! In de supermarkt staat nu een computer die sneller en goedkoper een diagnose kan stellen! Je plaatst je urinemonster in die computer en deze vertelt je bijna onmiddellijk wat er met jou aan de hand is en hoe je het kan verhelpen! En dat slechts voor 1 euro!"

  De man denkt: "Hierbij heb ik niets te verliezen" en hij vult een potje met urine en gaat naar de betreffende supermarkt.
  Bij de ingang vindt hij de computer, hij giet zijn urinemonster in de machine en gooit een euro in de daarvoor bestemde gleuf. De computer maakte verschillende geluiden en lichtjes beginnen te flitsen. Na enkele seconden glijdt een smal strookje papier uit de automaat met daarop de volgende tekst: U heeft een TENNISELLEBOOG. Houd uw arm enkele dagen warm en vermijd zwaar werk. Binnen twee weken zal de pijn verdwenen zijn.

  Later op de avond, denkt hij aan de snelheid waarop de technologie voort gaat en hoe zo een machine de medische wereld in de toekomst nog meer zal be´nvloeden. De man begon zich af te vragen of hij het apparaat in de war kon sturen en hij besloot het apparaat eens uit te dagen........

  De volgende ochtend mengt hij wat afwaswater met wat ontlasting van zijn hond, samen met wat urine van zijn vrouw en dochter en om het mengsel af te maken masturbeert hij en doet hij zijn sperma erbij. Na het mengsel goed geschud te hebben gaat de man naar de supermarkt en giet het mengsel in de machine, gooit er een euro in en wacht geduldig af..... De computer maakt weer verschillende geluiden en lichtjes beginnen te flitsen,na een tijdje print hij de volgende analyse: Uw leidingwater bevat te veel kalk, koop een waterverzachter! Uw hond heeft wormen, geef hem vitamines! Uw dochter is aan de drugs, help haar met een afkick programma! Uw vrouw is zwanger en U bent niet de vader! Zorg voor een goede advocaat! En als U niet stopt met masturberen, zal uw tenniselleboog nooit genezen!!!

 • #2
  Geen mop, wel humor, dit driehoeksbord van Knorr op de Wallen uit 2005:

  Huidig: 2006 Volvo V70 2.4 (170pk)
  Vorig: 2019 Volvo V60 T6 (340pk)

  Comment


  • #3
   Geen mop, maar wel humor :-)

   http://img222.imagevenue.com/img.php..._122_206lo.jpg

   Ferrari 308 GTB QV (1983)
   Alfa Giulia 1300 (1966)
   Mazda Miata (1990 Daily driver)
   BMW 320Ci (van GF)   Comment


   • #4
    Oorspronkelijk geplaatst door Harry Bekijk bericht
    Hahaha, goud!
    Belly-flopping naked in a pool of yellow sweat, screaming "Jackass" with a wet cigarette

    Comment


    • #5

     Comment


     • #6
      Ha, die NAS;

      Waar was je naar op zoek, bandenplakspullen?
      Scherven brengen gelul.

      Comment


      • #7
       I wish. Gewoon tegengekomen op het web. Alhoewel ik in mijn tijd in China dit soort advertenties meer dan eens heb mogen aanschouwen. Chinlish roeleert :-)

       Comment


       • #8
        Guido, The Italian Lover

        A virile, middle-aged Italian gentleman named Guido was relaxing at his favourite bar in Rome when he managed to attract a spectacular young blonde woman.

        Things progressed to the point where he invited her back to his apartment and, after some small talk, they retired to his bedroom where he rattled her senseless.

        After a pleasant interlude he asked with a smile, "So, you finish?"
        She paused for a second, frowned, and replied, "No."
        Surprised, Guido reached for her and the rattling resumed. This time she thrashed about wildly and there were screams of passion.

        The sex finally ends and, again, Guido smiles and asks, "You finish?"
        Again, after a short pause, she returns his smile, cuddles closer to him and softly says, "No."

        Stunned, but damned if he was going to leave this woman unsatisfied, Guido reaches for the woman yet again. Using the last of his strength, he barely manages it, but they end together screaming, bucking, clawing and ripping the bed sheets. Exhausted, Guido falls onto his back, gasping. Barely able to turn his head, he looks into her eyes, smiles proudly and asked again, "You finish?"

        Barely able to speak, the beautiful blond whispers in his ear, "No, I Norwegian...and I think I love you..."
        Rock on. RS.

        Comment


        • #9
         Hahahaaa.Die is goed.
         All you need to remember is the number '70' .

         Comment

         Working...
         X
         😀
         🥰
         🤢
         😎
         😡
         👍
         👎