Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Waar lunch en dinner in Scheveningen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Waar lunch en dinner in Scheveningen

  Waar luch en dinner in Scheveningen?

  Een bekend type draadje maar ik zit vandaag en morgen in Scheveningen en dat lijkt me nou typisch z'n plek voor redelijk uitziende maar gewoon slechte "toeristen" eettenten. nou die wil ik graag vermijden. Waar eten we het best?? niet te chique gewoon lekker en gezellig met z'n tweetjes?
  Last edited by Montoya; 24-05-09, 12:42.
  Alleen als ie ijs en ijs koud is.

 • #2
  Je kunt naar Spijs gaan, Wassenaarsestraat 147. Is mij en mijn gezelschap goed bevallen laatst. Niet té chique en zeker geen tourist-trap.

  Comment


  • #3
   @Taeke zit er goed uit maar alleen de laatste zondag van de maand open ( als ik het goed zie) maar voor de maandag een leuke aanbieding.....dus staat zeker op de nominatie voor morgen.
   Alleen als ie ijs en ijs koud is.

   Comment


   • #4
    Montoya: Even doorlopen naar Scheveningen Haven, simpele pasta bij de Pasta Company of hapje eten bij Lemongrass.

    Comment


    • #5
     daar ben ik net langs gekomen, was eigenlijk nog nooit bij da haven geweest. Heb het idee dat dat deel helemaal opgeknapt wordt. Er zitten eettenten zat en lijkt me iets meer van deze tijd als op en rond de boulevard.
     Alleen als ie ijs en ijs koud is.

     Comment


     • #6
      Indien je van Japans houdt, vlakbij Kurhaus zit een goede Japanner die redelijk normaal geprijsd is (ik meen me te herinneren 3 gangen lunch ca. 19,50), diner is wel wat prijziger, ca 45 pp
      Ben daar ca 1 jaar geleden geweest en was aangenaam verrast door de lunch.

      Plek: als je op het Gevers Deynootplein staat 10m voor het Kurhaus met je neus richting de hoofdingang, dan ga je naar links. Daar zit een smalle "winkelpromenade" met alleen aan de linkerkant enkele winkels. Ca 100M vanaf ingang Kurhaus zit in deze promenade het bedoelde Japanse restaurant.
      http://www.sakura-restaurant.nl/scheveningen.php

      Edit> ik zie nu op de site dat ze nu pas vanaf 16.00u geopend zijn, dus geen lunch meer. Is dus mogelijk anders geworden.
      Last edited by RenéNSX; 25-05-09, 08:51.

      Comment


      • #7
       Oscar's, helemaal aan 't eind van de boulevard vlak voor 't noorderstrand. Ze hebben een eigen parkeerplaats en privé strandtent/terras. Het is in feite 't oude gemeentezwembad. Erg cool en relaxed vind ik. En superlekker eten.
       http://www.oscars.nl/

       In 't drukke gedeelte vind ik Buena Vista erg leuk en daar kun je zelfs goed ontbijten. Doen wij weleens voordat de 'toeristen' komen. http://www.iens.nl/restaurant/denhaa...t.htms?r=20523

       De andere kant op, dus tussen Kijkduin en Duindorp heb je bij Strandafslag 9 strandtent de Kwartel. Ook lekker eten. Dat ligt in één van de mooiste 'natuur'gebieden van Den Haag vind ik zelf (Westduingebied). Ik parkeer de auto dan altijd op de laan van poot en loop vanaf daar door de duinen naar de strandtent. Je hebt er nog hier en daar een oude bunker en geschutskoepel. Prachtig allemaal, met schitterende uitzichten tussen de duinen door op zee.
       http://www.dekwartel.nl/

       In de haven heb je Raar http://www.iens.nl/restaurant/denhaa...t.htms?r=20514 en op de kop nog wat tenten die soms verrassend lekkere gerechten hebben, al ga ik daar uit mezelf nooit snel naartoe.

       Tip: Als je zin hebt in Kibbeling moet je niet op Scheveningen zijn, maar in de binnenstad naast 't Binnenhof. Mega lekker! De verleiding op 't strand of in de haven is groot voor zo'n vistent, maar het is gewoon niet lekker.
       Last edited by Dennis Cavallino; 25-05-09, 10:09.

       Comment


       • #8
        Mannen bedankt voor de tips maar ik bewaar ze voor de volgende keer.

        Eerste keuze voor de maandag was Spijs maar deze ging pas om 6 uur open en om 8 uur moest ik bij Theo Maassen zitten en dat met het op zicht goed uitziende 5 ganeg menu ging niet llukken.

        Toen gelopen naar Oscars maar die zit op maandag dicht :-(

        dus uiteindelijk hier en daar wat hapjes op en ....veeel ijs :-)
        Alleen als ie ijs en ijs koud is.

        Comment

        Working...
        X