Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Ik sterf ook altijd van de mazzel:-)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Ik sterf ook altijd van de mazzel:-)

  Van het weekend voor de zoveelste keer weer vele miljoenen rijker, kijk maar:

  You won 750,000 Euros from Lottery sweepstake held on the 13/06/08 in Spain. We notify you of this prize, contact your agent,[email protected] Mr:Patrick Foster +34-686-417-049(1)Coup No:TY894/652/413(2)tick No:9512EU214 Regards Mrs.Green Adam

  en

  Van M. Pell Gordon
  Tel: +447031914271


  Ik ben M. Pell Gordon From Harlsden, Londen van het Noordwesten, hier in Engeland. Ik werk voor het Bedrijf Londen van de Bank Natwest. Ik schrijf u van mijn bureau dat van een immens voordeel aan allebei van ons zal zijn. In mijn afdeling, die de hulpmanager (het Regionale Bureau van Groot Londen) is, ontdekte ik een verlaten som van $12.5 miljoen Dollars van de V.S. (Twaalf miljoen Dollars van de vijf honderdduizendenV.S.) in een rekening die tot één van onze buitenlandse klanten Recente Amerikaanse burger behoort Mr.Thompson Morrison die jammer genoeg zijn leven in de vliegtuigneerstorting van Vlucht 261 van de Luchtvaartlijnen van Alaska die op 31 Januari 2000 verpletterde, met inbegrip van zijn vrouw en slechts dochter verloor.


  De keus van het contacteren wordt u gewekt van de geografische aard van waar u hierin leeft, bijzonder wegens de gevoeligheid van transaction.and de vertrouwelijkheid. Nu heeft onze bank gewacht op om het even welke verwanten aan komen-omhoog voor de eis maar niemand heeft dat gedaan. I persoonlijk niet succesvol in de plaatsbepaling van de verwanten 2 jaar nu is geweest, streef ik naar uw toestemming om u als naaste verwant/Will Begunstigde aan voor te stellen overlijd zodat de opbrengst van deze rekening die bij 12.5 Miljoen dollar wordt getaxeerd aan u kan worden betaald.


  Dit zal in deze percentages, 60% aan me en 40% aan u worden betaald of worden gedeeld. Ik heb alle noodzakelijke wettelijke documenten beveiligd die kunnen worden gebruikt om deze eis te steunen wij maken. Al Ibehoefte moet uw namen invullen aan de documenten en het hier legaliseren in het hof om u als wettige begunstigde te bewijzen. Alle vereis ik nu uw eerlijke Samenwerking is, door zien de Vertrouwelijkheid en het Vertrouwen om ons toe te laten deze transactie. Ik waarborg u dat dit onder een wettige regeling zal worden uitgevoerd die u tegen om het even welke breuk van de wet zal beschermen.

  Gelieve te verstrekken me het volgende: aangezien wij 5 dagen hebben om het door in werking te stellen. dit GELIEVE zeer zeer DRINGEND te zijn.

  1. Volledige Naam
  2. Uw Telefoonnummer
  3. Uw Adres van het Contact.

  Zijn gegaand door een methodisch onderzoek, besliste ik u hopen te contacteren die dat u dit voorstel het interesseren zult vinden. Uw bevestiging gelieve op van dit bericht en het wijzen van op uw rente u met meer informatie zal leveren. Inspanning om me te laten uw besluit kennen eerder dan om me te houden wachtend.


  Achting,
  M. Pell Gordon
  Tel: +447031914271
  2 x ouwe premium meuk
  BMW E90 320D Dynamic Exe + chippie
  Jaguar X-Type Estate 2.0DI4 Exclusive

 • #2
  John, gewoon 5000 euro overmaken en grof geld cashen ;-)
  Het is verontrustend dat de enige zekerheid in ons leven (dat we doodgaan) nog steeds niet empirisch is bewezen voor iedereen.
  Het licht aan het einde van de tunnel is een aanstormende trein

  Comment


  • #3
   Ja man!

   En ze mogen je niet oplichten hoor, dat is vet verboden in de artikelenwet.
   Op dag 8 schiep God de tie-wrap en de duct tape. En God keek en zag dat het goed was.

   Comment


   • #4
    Artikelen wet! muhahahahahha

    Dat was toch zo'n boomklever uit Delft?
    $ (cat - 2>&1 ) > /dev/null

    Comment


    • #5
     Oorspronkelijk geplaatst door geelhoed Bekijk bericht
     Artikelen wet! muhahahahahha

     Dat was toch zo'n boomklever uit Delft?
     Link please, ik wil weer lachen :)

     Comment


     • #6
      Oorspronkelijk geplaatst door EG Bekijk bericht
      Link please, ik wil weer lachen :)

      Wel alles lezen he, wat op dit forum geplaatst wordt !!

      Linkje staat al ergens.
      Veritatis simplex oratio est

      Comment


      • #7
       Oorspronkelijk geplaatst door EG Bekijk bericht
       Link please, ik wil weer lachen :)
       Altijd leuk, ruzie maken met boomklevertjes. U kent ze wel: van die types met een puntenrijbewijs die in opgefokte en afzichtelijk lelijk gepimpte overjarige Opels, Golfjes en Hondas denken over dezelfde rijkwaliteiten te beschikken als een gemiddelde For
       $ (cat - 2>&1 ) > /dev/null

       Comment

       Working...
       X