Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Wie gaat er Spam krijgen??

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Wie gaat er Spam krijgen??

  Hackers hebben een database met privégegevens van bezoekers van het Autoweek-forum gekopieerd. Door een beveiligingslek in de forumsoftware van de autosite konden de gegevens van bijna 46.000 forumleden worden gedownload.
  De hackers blijken twee maanden terug al te hebben toegeslagen, zo bevestigt Autoweek-uitgever Sanoma tegenover Tweakers.net. Hoewel Autoweek het gat destijds wel heeft gedicht, zijn de forumgebruikers niet op de hoogte gebracht.
  Sander Stallinga, business unit manager automotive bij de uitgever, noemt het 'zeer vervelend' dat Autoweek zijn forumbezoekers niet tijdig over de zaak heeft ingelicht. Hij belooft dat Autoweek op zijn forum tekst en uitleg over het voorval zal geven. Bovendien zou de juridische afdeling van de uitgever zijn ingeschakeld en wordt gepoogd de hackers op te sporen.
  De bijna 46.000 buitgemaakte mailadressen uit de database kunnen dienen als voer voor spammers. Volgens weblog DMFnet.nl, dat Autoweek twee maanden geleden van het lek op de hoogte bracht, hebben de hackers de database met mailadressen inmiddels voor tweeduizend euro te koop gezet.
  ---


  Knap lullig....
  Those are my principles, and if you don't like them... well, I have others

 • #2
  En jij bent al driftig aan het spammen ????
  Veritatis simplex oratio est

  Comment


  • #3
   hier ook spam....op gummen..... :(

   Comment


   • #4
    Ach spam is makkelijk op te lossen met een simpel htaccess bestandje wat een eenmalige login popup geeft als je op een willekeurige url van gummen komt. Admin maakt 1 login aan met een simpel wachtwoord. In de login geef je al 't antwoord "login als 'gummer' en vul als wachtwoord het aantal wielen aan een auto in".

    Elk spamscript loopt daar op stuk en elke gebruiker kan zelfs zonder werkende linkerhersenhelft inloggen. Einde van spam.

    'k Heb dat op meerdere forums ingesteld en spam vermindert naar +/- 1 verdwaalde handmatige spammer per jaar.

    Comment

    Working...
    X