Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

MIO Knight Rider

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • MIO Knight Rider

  Mio gaat Knight Rider GPS-systeem uitbrengen

  Als je met weemoed terug denkt aan tv-series als The A-Team, Married With Children en de Freggles, dan heb je de juiste leeftijd om dit Knight Rider-navigatiesysteem te kopen.

  Mio heeft een licentie genomen op de stem van KITT, de fictieve superauto uit de televisieserie Knight Rider. Maar dat was toch die serie met David Hasselhoff in de jaren tachtig van de vorige eeuw? Inderdaad, maar Knight Rider komt weer helemaal terug: er is een Amerikaanse televisiefilm gemaakt, die als pilot dient voor een compleet nieuwe Knight Rider-serie die dit jaar op de buis komt. KITT staat daarin niet langer voor Knight Industries Two Thousand, maar voor Knight Industries Three Thousand.

  Het navigatiesysteem zal voorlopig alleen in de VS te koop zijn en heeft een Knight Rider-design gekregen: let op de LED'jes aan weerszijden van het scherm. Intern schijnt het systeem grotendeels hetzelfde te zijn aan de Mio Moov. Bij het opstarten hoor je de tekst "Hello Michael, where do you want to go today?", ingesproken door William Daniels die ook de originele stem van KITT insprak. De auto op de kaart is natuurlijk de zwarte Trans-Am. Hij kost $270.


  https://"http://www.pocketinfo.nl/ni...tbrengen.html"
  Iedereen heeft recht op mijn mening!

 • #2
  Hij is leuk  :-)
  fka v164

  Comment

  Working...
  X