Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Marktplaats

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Marktplaats

  Is het normaal dat minimaal de helft van de eigenaren van aangeboden artikelen niet reageert als je een kort mailtje stuurt met de vraag wat voor type het product is, hoe oud het is, of ze morgenmiddag tijd hebben ?
  En nee dat staat er dan dus niet duidelijk (genoeg) bij en opzoeken is vaak niet meer dan even achterop het ding in kwestie kijken.

  De helft reageert niet en van die helft die reageert krijg je op je 2 vragen soms niet eens een nuttig antwoord. "Ja hij doet 't nog heel goed". Dat vroeg ik niet mens !

  Toppunt was een gast die vond dat ik 'onnozele vragen' stelde over een ding dat 2 maanden oud was (nieuw!). Vragen zoals "zit er een bon bij" en "hoe lang duurt de garantie nog" en "waar is het gekocht".

  Nee zo verkoop je je spullen snel door kopers te beledigen :)

  Ergernis nummer 1 is wel dat mensen spul van 20 jaar oud (waarvan ik weet dat 't zo oud is, maar dat zetten ze d'r niet bij) durven te verkopen als "zo goed als nieuw" en als je vraagt per mail of er wat mee is dat ze dan met allerlei gebreken op de proppen komen (ja er zitten krassen op, er zit een deuk daar en daar) terwijl ze fotos online zetten waarop 't product idd vrijwel nieuw lijkt te zijn. Als je vervolgens vraagt ; heb je 'n foto van die kras of deuk dan blijft 't stil. Je zou maar 150 km in de auto stappen omdat je denkt met een gaaf exemplaar te maken te hebben en dan tref je een zielig hoopje 3-euro-vlooienmarkt-materiaal aan. En bedankt he !

  Wel geld willen ontvangen maar te beroerd om te mailen , de crisis is blijkbaar nog lang niet hard genoeg. Kom maar op met die Spaanse werkeloosheidscijfers en Griekse junk-ratings.

  U KUNT NIET MEER OP DEZE UITZENDING REAGEREN
  Last edited by M4; 10-12-09, 04:09.

 • #2
  Geen idee, maar wellicht staat hier het een en ander? :-)

  http://www.gummen.org/forum/showthre...ht=marktplaats

  Comment


  • #3
   Tnx, even repost gedaan, gelieve te reageren in draad http://www.gummen.org/forum/showthread.php?t=81&page=4 :)

   Comment


   • #4
    Kan dat hier? Draadjes sluiten? JOHN!
    Het is verontrustend dat de enige zekerheid in ons leven (dat we doodgaan) nog steeds niet empirisch is bewezen voor iedereen.
    Het licht aan het einde van de tunnel is een aanstormende trein

    Comment


    • #5
     Ja wat denk je, wat kan hier nou niet:-)
     2 x ouwe premium meuk
     BMW E90 320D Dynamic Exe + chippie
     Jaguar X-Type Estate 2.0DI4 Exclusive

     Comment


     • #6
      Knap he:-)
      2 x ouwe premium meuk
      BMW E90 320D Dynamic Exe + chippie
      Jaguar X-Type Estate 2.0DI4 Exclusive

      Comment

      Working...
      X